Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Hello Beach! ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Hello Beach! ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Photo…γιατί όλοι περιμένουμε το αγαπημένο ελληνικό καλοκαίρι

Όλα αυτά που µας έκαναν διάσηµους κι αναπολούµε τα χειµωνιάτικα βράδυα: Ήλιος και θάλασσα, βουτιές, χάδια κι αγκαλιές, χορός στην άµµο µέχρι το ξηµέρωµα, γεύσεις, χρώµατα και αρώµατα από την Ελλάδα, έτσι όπως µας αρέσει! Με αποκλειστικές προσφορές από καρδιάς καθώς και μοναδικές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, σας προσκαλούμε να ζήσετε ό,τι ονειρεύεστε στις διακοπές σας στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας… στη Μύκονο, την Κέρκυρα, την Κω, στο Σούνιο, στην Πελοπόννησο, στην Αλεξανδρούπολη, τη Ρόδο, τη Κρήτη & τη Χαλκιδική επιλέγοντας παραδοσιακά… τη φιλοξενία με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel!

Με την φράση Hello Beach! υποδεχόμαστε το φετινό καλοκαίρι και σας  παρουσιάζουμε μοναδικές προσφορές απόδρασης:

• Δωρεάν διαμονή για τα παιδιά • all-inclusive ξενοδοχεία  για ονειρεμένες οικογενειακές διακοπές και επειδή στη Grecotel αγαπάμε το φαγητό επωφεληθείτε από τις • προνομιακές τιμές διατροφής & τα δωρεάν πακέτα ημιδιατροφής • και δωρεάν διανυκτερεύσεις!

Και για τα παιδιά;ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σε κάθε απίθανο ξενοδοχείο Grecotel τα παιδιά θα βρουν το δικό τους βασίλειο, ένα φανταστικό παιχνιδότοπο Grecoland με Δωρεάν παιχνίδια περιπέτειας & Νέες δραστηριότητες για το φετινό καλοκαίρι! Στα Tasty Corner των ξενοδοχείων οι μικροί μπόμπιρες απολαμβάνουν Δωρεάν ολόφρεσκα γεύµατα ενώ ο GrecoBaby εξοπλισμός δίνει τη λύση στις οικογένειες που ταξιδεύουν με μκρότερα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.