Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Aegean “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη” για το 2013 με...

Η Aegean “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη” για το 2013 με την ψήφο του επιβατικού κοινού

Vasilakis-Skytrax-Travelling NewsVasilakis-Plaisted-Skytrax-Travelling NewsΑκόμα μια σημαντική πρωτιά απέσπασε η Aegean, που ψηφίστηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για το 2013» ανάμεσα σε περισσότερες από 200 εταιρείες από ολόκληρο τον κόσμο. Στην ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards,  συμμετείχαν 18,2 εκ. επιβάτες προερχόμενοι από  160 χώρες, οι οποίοι και ανέδειξαν τους νικητές. Τα World Airline Awards είναι τα κορυφαία βραβεία κύρους στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά σε μία αεροπορική εταιρεία, επειδή είναι επιλογή των ίδιων των επιβατών.
 
Το βραβείο αυτό – που απονέμεται στην AEGEAN για 4η φορά από το 2009 έως σήμερα – αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία στους επιβάτες της, οι οποίοι την εμπιστεύονται σταθερά και την τοποθετούν στην κορυφή των επιλογών τους.
 
Για 3η συνεχή χρονιά η εταιρεία λαμβάνει την 1η θέση στην κατηγορία της στα παγκόσμια ετήσια Skytrax World Airline Awards

Τα έγκυρα βραβεία Skytrax World Airline για το 2013 παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια του Paris Airshow 2013 στο Παρίσι, στις 18 Ιουνίου 2013.
 
Ο  κύριος Θεόδωρος Βασιλάκης, Πρόεδρος της AEGEAN, κατά τη διάρκεια παραλαβής του βραβείου δήλωσε: «Είµαστε  υπερήφανοι που οι επιβάτες µας σε ολόκληρο τον κόσμο αναγνωρίζουν τις προσπάθειές µας να εδραιώσουμε τη θέση μας, ως μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη. Είμαστε δε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για τρίτη συνεχή χρονιά, και τέταρτη τα τελευταία πέντε χρόνια κατακτούμε το βραβείο «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη, γιατί η επαναλαμβανομένη διάκριση της Aegean αποτελεί διαφήμιση των ελληνικών υπηρεσιών φιλοξενίας και του ελληνικού τουρισμού. Θα συνεχίσουμε να είμαστε απαιτητικοί και να εξυπηρετούμε το επιβατικό μας κοινό με καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα. Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο σε όλους τους εργαζομένους της AEGEAN που συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του στην επίτευξη αυτού του υψηλού στόχου».

«Συγχαίρουμε την Aegean Airlines  όχι μόνο γιατί κέρδισε αυτό το σημαντικό βραβείο αλλά και για το γεγονός ότι συνεχίζει την επιτυχία της από τα προηγούμενα χρόνια και διατηρεί αυτόν τον τίτλο ως η καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρία στην Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax.

«Αυτό το βραβείο για την καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρία στην Ευρώπη είναι απόδειξη για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από το προσωπικό της Aegean Airlines σε όλους τους επιβάτες που αξιολογούν τις υπηρεσίες της, τόσο στο έδαφος όσο και  κατά την διάρκεια της πτήσης».

Στην έρευνα που διήρκησε 10 μήνες (Ιούλιος 2012 – Μάιος 2013) και διεξήχθη τηλεφωνικά μέσω ερωτηματολογίων και online, οι επιβάτες που έλαβαν μέρος αξιολόγησαν τις εμπειρίες τους από τις αεροπορικές εταιρείες τόσο στο χώρο του αεροδρομίου όσο και εντός του αεροσκάφους. Η έρευνα μέτρησε το επίπεδο ικανοποίησης των επιβατών για περισσότερα από 41 διαφορετικά χαρακτηριστικά αεροπορικών προϊόντων και υπηρεσιών πρώτης γραμμής, από το check-in, μέχρι την επιβίβαση, την άνεση του καθίσματος, την καθαριότητα της καμπίνας, το προσφερόμενο γεύμα, τα ποτά, το σύστημα ψυχαγωγίας επιβατών και την εξυπηρέτηση του προσωπικού.  Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότερες από 200 αεροπορικές εταιρίες, από τις μεγαλύτερες διεθνείς αερογραμμές μέχρι μικρότερους εγχώριους αερομεταφορείς.

Φωτό 1: Ο κ. Θεόδωρος Βασιλάκης παραλαμβάνει το βραβείο από τον CEO της SKYTRAX κ. Edward Plaisted

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.