Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κερδίστε ένα υπέροχο ταξίδι στην Κύπρο και άλλα πλούσια δώρα, μέχρι τις...

Κερδίστε ένα υπέροχο ταξίδι στην Κύπρο και άλλα πλούσια δώρα, μέχρι τις 15 Ιουνίου

le meridien limassol Travelling NewsΤις ομορφιές της Κύπρου και τα όσα προσφέρει το νησί ως τουριστικός προορισμός θα επιχειρήσει να μεταφέρει ο  Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σε όσους επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο του stand, στον ισόγειο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι. Ως τις 15 Ιουνίου, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τις τουριστικές υποδομές, τις φυσικές ομορφιές, την ξενοδοχειακή υποδομή, τις θεματικές διαδρομές, την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Κύπρου, μέσα από ενδιαφέρον οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό που θα προσφέρεται δωρεάν.
Κατά την περίοδο αυτή, οι επισκέπτες του σταντ θα μπορούν να συμμετάσχουν σε κλήρωση (υποβολή συμμετοχών ως τις 13/6/13, ώρα 13.00) που θα πραγματοποιηθεί στις 15/06/13 και ώρα 16.00 με πλούσια δώρα. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα 4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο νησί της Αφροδίτης,  το οποίο περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
Αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα, από Ελλάδα προς Κύπρο μετ’ επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων,
Διαμονή στο ξενοδοχείο 5* Le Meridien Limassol Spa & Resort (www.lemeridienlimassol.com) της Λεμεσού, για 3 διανυκτερεύσεις  –  4 ημέρες με πρωινό.
Δωρεάν μεταφορές από και προς το Αεροδρόμιο της Λάρνακας προς/από το ξενοδοχείο Le Meridien Limassol Spa & Resort, κατά την ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης του νικητή και του/της  συνοδού του στην Κύπρο,
Το ταξίδι θα μπορεί να υλοποιηθεί από 20/06/2013 έως 31/12/2013 (ημερομηνία επιστροφής από την Κύπρο), βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου και εξαιρουμένων των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2013.
Εκτός από το ταξίδι, οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να κερδίσουν:
ένα ποδήλατο mountain bike
δύο καλάθια με παραδοσιακά Κυπριακά  προϊόντα
ένα βιβλίο που αφορά την Κύπρο
Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού στο http://www.visitcyprus.com/oroi_diagonismou.html
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση με τρείς τρόπους (υποβολή συμμετοχών ως τις 13/6/13, ώρα 13.00):
Συμπληρώνοντας το ειδικό κουπόνι που θα βρουν στο σταντ του ΚΟΤ ή
Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα http://www.visitcyprus.com/goldenhall.html  ή
Σκανάροντας το QR code που ακολουθεί
 

 image002
Στο σταντ του ΚΟΤ στο ισόγειο του Golden Hall (Λεωφόρος  Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, Τηλ: 2106803450, www.goldenhall.gr) μπορείτε να λάβετε μια πρώτη γεύση από την μυθική και πραγματικά εγκάρδια κυπριακή φιλοξενία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.