Home General Στόχος η ανάδειξη της χώρας μας ως θερμαλιστικός τουριστικός προορισμός

Στόχος η ανάδειξη της χώρας μας ως θερμαλιστικός τουριστικός προορισμός

DSC0220Στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, 24-25 Μαΐου 2013, πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο με τίτλο «Θερμαλισμός – Τουρισμός Υγείας: Πραγματικότητα & Προοπτικές».
Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Ένωση Επιχειρήσεων Θερμαλισμού Ελλάδας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας , του Δικτύου Δήμων για τον θερμαλισμό την οικολογία & τον πολιτισμό, του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, των Ενώσεων Ξενοδόχων και υδροθεραπευτών Αιδηψού, Καμένων Βούρλων και Υπάτης και τελέσθηκε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.
Από το Συνέδριο διεξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα για την υφιστάμενη θερμαλιστική πραγματικότητα της χώρας μας και τις προοπτικές ανάπτυξης της ενόψει και της ευρωπαϊκής οδηγίας για την αγωγή υγείας στα κέντρα θερμαλισμού.  
Ο Πρόεδρος του ΕΟΤ Δρ. Χρ. Πάλλης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «στόχος είναι η βιώσιμη ανάπτυξη του θερμαλιστικού τουρισμού και η ανάδειξη της χώρας μας ως θερμαλιστικός τουριστικός προορισμός μέσα από την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την ανάπτυξη νέων υποδομών και εγκαταστάσεων και την ένταξη μας εντός του ευρωπαϊκού δικτύου».

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version