Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Απηλλάγησαν από το 10ο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών οι υπάλληλοι του ΕΟΤ

Απηλλάγησαν από το 10ο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών οι υπάλληλοι του ΕΟΤ

themisΜετά την απαλλαγή τους από το πρωτοβάθμιο και το δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο και η Δικαιοσύνη αθώωσε τους 12 υπαλλήλους του ΕΟΤ, οι οποίοι, μετά από έλεγχο των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, παραπέμφθηκαν με ατεκμηρίωτες αιτιάσεις.

Το 10ο τριμελές πλημμελειοδικείου Αθηνών ανεπηρέαστο από αβάσιμα  δημοσιεύματα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα απάλλαξε ομόφωνα όλους τους κατηγορούμενους υπαλλήλους του ΕΟΤ, μετά από διήμερη εξαντλητική ακροαματική διαδικασία, αφού έλαβε υπόψη του τα πραγματικά περιστατικά και το σύνολο των εγγράφων της δικογραφίας.  

Η απόφαση αυτή αφήνει έκθετους όλους όσους προκάλεσαν τις διώξεις αυτές.  Έκθετοι όμως είναι και όσοι, με το πρόσχημα των πορισμάτων των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και τις ποινικές διώξεις που ακολούθησαν διέσυραν δημόσια τον ΕΟΤ και τα στελέχη του, διαμορφώνοντας στην κοινή γνώμη την εσφαλμένη εντύπωση ότι ο ΕΟΤ είναι ένας διεφθαρμένος Οργανισμός και οι υπάλληλοί του είναι όλοι επίορκοι.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφασή της αυτή ακύρωσε τη μεθοδευμένη προσπάθεια σπίλωσης του ΕΟΤ και αφαίρεσε και το τελευταίο επιχείρημα από αυτούς που επιθυμούν τη διάλυσή του, τονίζει με ανακοίνωσή του ο σύλλογος υπαλλήλων του ΕΟΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.