Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εντυπωσιακό το ενδιαφέρον των νέων να εισέλθουν στην αγορά εργασίας του τουρισμού

Εντυπωσιακό το ενδιαφέρον των νέων να εισέλθουν στην αγορά εργασίας του τουρισμού

Celestyal Cruises

sete-eedeΠέντε φορές περισσότερες αιτήσεις από τον αριθμό των προσφερόμενων 10.000 επιταγών εργασίας στον τουρισμό υποβλήθηκαν, φτάνοντας τις 52.500 για το πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για Ανέργους του Τουριστικού Τομέα Ηλικίας έως 29 Ετών» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, το οποίο υλοποιείται από τον ΣΕΤΕ σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ.
 
Οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τις αιτήσεις τους στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα  www.sete-voucher.gr, ενώ η μοριοδότηση και η έκδοση των αποτελεσμάτων, ανακοινώθηκε στην ίδια ιστοσελίδα στις 14:00 τη Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, μέσω του πληροφοριακού συστήματος, εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο, τη διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας. Υπενθυμίζεται, ότι το πρόγραμμα απευθύνεται σε 10.000 άνεργους νέους και αφορά, τόσο σε θεωρητική κατάρτιση, όσο και σε πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα.
 
Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Υπήρξε εντυπωσιακό ενδιαφέρον νέων συμπολιτών μας να εισέλθουν στην αγορά εργασίας του τουρισμού, ενός προνομιακού τομέα με εξαιρετικές προοπτικές στην χώρα μας. Ο ΣΕΤΕ, υποστηρίζει τη μάχη της κυβέρνησης συνεργασίας για την καταπολέμηση του προβλήματος της ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μέσω του προγράμματος θα ενισχύσουμε το ενδιαφέρον και τις δεξιότητες νέων έως 29 ετών για κατάρτιση και απασχόληση στον ελληνικό τουρισμό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.