Αρχική Ξενοδοχεία 10η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας – Εκλογή νέου...

10η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας – Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Ένωση Ξενοδοχείων ΛακωνίαςΕκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο τουρισμός μπορεί να γίνει η ατμομηχανή της ανάπτυξης και της ευημερίας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην απογείωση της ελληνικής οικονομίας και στην έξοδο της χώρας από την ύφεση, ξεκίνησαν οι εργασίες της 10ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου 2013, στο φιλόξενο ξενοδοχείο Sparta Inn της Σπάρτης.

Στην εισήγηση του, ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Πολλάλης, κατανοώντας αφενός την γενικότερη  οικονομική δυσπραγία των ξενοδόχων λόγω της κρίσης, υπερτονίζοντας αφετέρου την ανάγκη στήριξης της Ένωσης και ενίσχυσής της με νέα μέλη, τοποθετήθηκε επί της πρότασης του Διοικητικού Συμβουλίου για την εύλογη μείωση της ετήσιας εισφοράς των μελών προς την Ένωση κατά 50%, αρχής γενομένης από το έτος 2010 και εντεύθεν, χρονιά κατά την οποία η εν λόγω οικονομική κρίση εμφάνισε τα πρώτα έντονα σημάδια της. Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε πλήρως αποδεκτή και ψηφίστηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Ακολούθως, μετά την ανάγνωση των πεπραγμένων και της έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών της ένωσης, το σώμα απάλλαξε το μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη, για το έτος 2012.

Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας6Τη Συνέλευση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Επικοινωνιακός Σύμβουλος της Ένωσης κ. Φώτης Παντόπουλος, ο κ. Γιάννης Κουτσόπουλος από την εταιρεία Creation Advertising, ο οποίος παρουσίασε επίσημα το “Click Laconia”, μια offline εφαρμογή για smart phones που αποτελεί μια πρωτοποριακή ενέργεια για την προώθηση του Λακωνικού τουρισμού, καθώς επίσης και ο κ. Αλέξανδρος Δαμίγος από την εταιρεία Marinet, ο οποίος παρουσίασε το “Cosmores”, ένα online σύστημα που συνεργάζεται με όλα τα διεθνή κανάλια και βοηθά ενεργά, τόσο στη διαχείριση όσο και στην αύξηση των κρατήσεων.

Τα κυρίαρχα θέματα που εκτενώς συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ήταν ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης των ξενοδόχων της Λακωνίας με τον τουρισμό, η περαιτέρω αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του προορισμού, η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς επίσης και η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολείται στα ξενοδοχεία.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, διενεργήθηκαν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος: Δημήτριος Πολλάλης

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Γούδης

Γεν. Γραμματέας: Κυριάκος Κλάψης

Έφορος: Ηλίας Κουρουνάκος

Ταμίας: Γεώργιος Κοκκορός

Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Δημήτριος Πετροπουλάκης

Αναπληρωτής Ταμίας: Δημήτριος Παπαδάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.