Αρχική Αεροπορικά Νέα Έναρξη πτήσεων της Aegean για Βουδαπέστη

Έναρξη πτήσεων της Aegean για Βουδαπέστη

travel agent breakfast 10April 2013H Βουδαπέστη εντάσσεται πλέον στο πρόγραμμα πτήσεων της Aegean Airlines, καλύπτοντας εν μέρει το κενό που άφησε το κλείσιμο του ουγγρικού αερομεταφορέα MALEV.

H ενημέρωση των τουριστικών φορέων της Ουγγαρίας, πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας – Ουγγαρίας και του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής Πρεσβείας στη Βουδαπέστη, παρουσία του Έλληνα Πρέσβη κ. Γιανακάκη.
Ο κ.Πρέσβης μαζί με τον υπεύθυνο Marketing  του ΕΟΤ Αυστρίας – Ουγγαρίας  κ. Ραφαλιά, αναφέρθηκαν, μέσω παρουσίασης, στα πλεονεκτήματα και τη μοναδικότητα της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός.

Αντιπρόσωπος της Aegean  στη Βουδαπέστη είναι η Tensi Aviation. H Δ/ντρια κα. Bouzas  και ο marketing Direktor κ. Fischer, επεσήμαναν τις προοπτικές συνεργασίας που ανοίγονται για τους Ούγγρους Tour Operators που έχουν ελληνικούς προορισμούς στο πρόγραμμά τους ή πρόκειται να τους εντάξουν.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων ξεκινά στις 15 Μαίου και λήγει 26 Οκτωβρίου, 3 φορές την εβδομάδα, Τρίτη, Πέμπτη και  Σάββατο.
Μέσω Αθηνών είναι δυνατή η ανταπόκριση προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Μύκονο και Σαντορίνη.

Επισημαίνουμε ότι η Ελλάδα αποτελεί τον πλέον δημοφιλή καλοκαιρινό τουριστικό προορισμό των Ούγγρων. Περίπου 150.000 επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας, κυρίως οδικώς.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις που έχουμε απο τους Ούγγρους διοργανωτές ταξιδίων, πολλοί εκ των οποίων είναι Έλληνες ομογενείς, η πορεία των κρατήσεων παρουσιάζει άνοδο της τάξης +20%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.