Αρχική Αθλητικά Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος Ορεινός Αγώνας «Ανοπαία Ατραπός» στις Θερμοπύλες

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος Ορεινός Αγώνας «Ανοπαία Ατραπός» στις Θερμοπύλες

ΑΝΟΠΑΙΑ_14.4.2013 064Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις Θερμοπύλες και στα μονοπάτια του Καλλιδρόμου ο 4ος Ορεινός Αγώνας «Ανοπαία Ατραπός»(Μονοπάτι του Εφιάλτη), που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Μεγάλων Αποστάσεων «ΤΡΑΧΙΝΑ» Φθιώτιδας, με τη συμμετοχή 234 αθλητών
 
Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στον Αγώνα και μοιράστηκαν μαζί μας την εμπειρία της ιστορικής διαδρομής και του πανέμορφου Καλλιδρόμου. Μεγάλη τιμή για τη διοργάνωση αποτέλεσε η συμμετοχή αθλητριών και αθλητών από πολλά μέρη, κυρίως της Κεντρικής Ελλάδας.
 
Η Οργανωτική Επιτροπή ελπίζει να ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες όλων των συμμετεχόντων, να κράτησε ψηλά το επίπεδο του αγώνα, να πρόσφερε την απόλαυση και την ομορφιά, που επιδιώκει καθένας μας από τη συμμετοχή του σε τέτοιες διοργανώσεις.
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας και της υποστήριξης, ώστε να στεφθεί με επιτυχία ο Αγώνας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θερμοπυλών, τον Σύλλογο Γονέων του 8ου Δημ Σχολείου Λαμίας, τον ΕΟΣ Λαμίας, τον Ορειβατικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «ΠΡΟΒΟΜΑΣΤΟΡΕΣ, το Σύλλογο Γυναικών Λουτρών Υπάτης, τους Ποδηλάτες Λαμίας, τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Φθιώτιδας και την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών για την εθελοντική συμμετοχή τους, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δε θα μπορούσε να διοργανωθεί ένας τέτοιος αγώνας.
 
Τέλος να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες για τις χορηγίες τους:  
–          ECOFOOD Α.Ε (νερό ΔΡΟΣΙΑ)
–          CHIPITA (κρουασάν)
–          PLAN BIKE+RUN (ισοτονικά, ενεργειακά)
–          Παραδοσιακά προιόντα “Τσιάτσος”(λουκούμια)
–          Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.(σαπούνια)
–          «Η Άγρια Μέλισσα» Ε Στεφανής(μέλια)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.