Αρχική Αθλητικά 15th Cyprus Marathon, 10 Μαρτίου 2013, Πάφος

15th Cyprus Marathon, 10 Μαρτίου 2013, Πάφος

15th Cyprus Marathon, 10 Μαρτίου 2013, ΠάφοςΜε  εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης Cyprus Marathon που θα γίνει στην Πάφο την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013. Περιλαμβάνει 3 αποστάσεις,  τον Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο και τον αγώνα δρόμου 10 χλμ.  Ήδη,  έχουν δηλώσει συμμετοχή 250 αθλητές από το Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ουγγαρία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ρωσία, Σουηδία, Ιρλανδία, Ελλάδα και Κύπρο.

Η Πέτρα του Ρωμιού θα είναι η αφετηρία του Μαραθωνίου, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου. Οι άλλες δύο αποστάσεις (Ημιμαραθώνιος & 10 χλμ) θα έχουν σαν χώρο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου με τη διαδρομή να κατευθύνεται προς την Γεροσκήπου.

Το πρόγραμμα εν συντομία:

Κυριακή 10 Μαρτίου

06:15, Συγκέντρωση των δρομέων στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου (πλησίον λιμανιού Πάφου) – Αναχώρηση των συμμετεχόντων με πούλμαν για την «Πέτρα του Ρωμιού», σημείο εκκίνησης του Μαραθωνίου

07:20 – 07:30, Αντίστροφη μέτρηση και εκκίνηση του Μαραθωνίου από το σημείο που γεννήθηκε η Θεά Αφροδίτη, την Πέτρα του Ρωμιού

07:30 – 08:00, Μουσική λίγο πριν τον Αγώνα (Ημιμαραθώνιος και δρόμος 10 χλμ.) έξω από το Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου

08:00 – 08:20, Προθέρμασνη και εκκίνηση για τους αθλητές του Ημιμαραθωνίου και του δρόμου 10 χλμ.

09:05, Εκτιμώμενη άφιξη των πρώτων αθλητών του δρόμου 10 χλμ.

9:35, Εκτιμώμενη άφιξη των πρώτων αθλητών

10:15, Εκτιμώμενη άφιξη των πρώτων αθλητών του Μαραθωνίου

10:00– 10:45, Χορευτικό από τους Cyprus Morris Dancers.

11:00– 12:00, Παραδοσιακοί χοροί και μουσική από το σχήμα «Ιεροί Κήποι»

12:30 – 13:15, Απονομή επάθλων στους νικητές και των τριών κατηγοριών, Λήξη εκδηλώσεων

Η οργανωτική επιτροπή του  2013 Cyprus Marathon με την βοήθεια του κύριου χορηγού, τον  Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, τον Δήμο Πάφου και των άλλων χορηγών της εκδήλωσης, εργάζονται εντατικά για την άριστη διοργάνωση της αθλητικής αυτής εκδήλωσης.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, πολύχρωμες φανελίτσες και δίπλωμα συμμετοχής, ιδίως στους δρομείς της απόστασης του Μαραθωνίου. Έπαθλα θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές των 50 και πλέον κατηγοριών. Αμέσως μετά τον τερματισμό και του τελευταίου δρομέα θα προσφερθεί δωρεάν άφθονη μπύρα, χυμοί, φυσικό μεταλλικό νερό, ηλεκτρολύτες καθώς και εποχιακά φρούτα.

Πληροφορίες για την εκδήλωση  στην ιστοσελίδα του αγώνα www.cyprusmarathon.com/ και στο Facebook www.facebook.com/CyprusMarathonOfficial. Οι εγγραφές συνεχίζονται στο www.cyprusmarathon.com/registration.nim

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.