Αρχική Ξενοδοχεία Την ικανοποίησή της εκφράζει η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. για τις αλλαγές του νομοσχεδίου για...

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. για τις αλλαγές του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό

SEEDEΤη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, γράφτηκε ο καλύτερος επίλογος που θα μπορούσε, τονίζει σε ανακοίνωση της η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., της μακράς και εποικοδομητικής συνεργασίας του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Ιωάννη Βρούτση, με τον Πρόεδρο της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., κ Κωνσταντίνο Μπρεντάνο, για το μείζον θέμα του ασφαλιστικού καθεστώτος των επιχειρηματιών του κλάδου των μικρών καταλυμάτων.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης του υπουργού Εργασίας με τον Πρόεδρο της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. υπουργός ανακοίνωσε τις αλλαγές στο περιεχόμενο του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, που απεγκλωβίζει χιλιάδες μικρούς, τουριστικούς επιχειρηματίες από τα «γρανάζια» του νόμου 4075/2012, που θα οδηγούσε σε «λουκέτο» πάνω από 15.000 μικρές επιχειρήσεις.

Το σχετικό νομοσχέδιο, που θα συζητηθεί στη Βουλή τις προσεχείς ημέρες, είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει ως «τονωτική ένεση» για χιλιάδες μικρές, τουριστικές επιχειρήσεις, που επί σειρά ετών στηρίζουν την περιφερειακή οικονομία της χώρας μας.

Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. εκφράζει τη βαθιά ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα και εξάρει τη θετική στάση και αντιμετώπιση του κ. υπουργού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.