Αρχική Σύλλογοι Με σημαντικά θέματα για το σύνολο του τουριστικού κόσμου, η Γενική Συνέλευση...

Με σημαντικά θέματα για το σύνολο του τουριστικού κόσμου, η Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ

HATTA LOGOΕξαιρετικό ενδιαφέρον για το σύνολο του τουριστικού κόσμου παρουσιάζουν τα θέματα που θα συζητηθούν κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης του ΗΑΤΤΑ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27η Μαρτίου, και ώρα 12.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (αίθουσα Golden).

Σημαντικές, θα είναι οι ομιλίες των

κ. Κ. Χατζηδάκη, Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, ο οποίος θα ενημερώσει τους επαγγελματίες σχετικά με τη νέα εποχή στον τομέα των οδικών επιβατικών μεταφορών.
 
κ. Π. Μίχαλου, Γενικού Γραμματέα Διεθνών, Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Υπουργείου Εξωτερικών Visa Schengen: Εξελίξεις και Προοπτικές
 
κ. Α. Λιάσκου, Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού, σχετικά με τη νέα αναπτυξιακή προοπτική του ελληνικού τουρισμού και την Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
 
καθώς και ομιλίες των Προέδρων των Γραφείων Ταξιδίων Γερμανίας και Τουρκίας, προσκεκλημένων του ΗΑΤΤΑ

Mr. J. Buchy, Προέδρου του DRV (German Travel Association) Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών των Γερμανών.
 
Mr. B. Ulusoy, Προέδρου του TURSAB (Association of Turkish Travel Agencies) H Τουριστική αγορά της Ελλάδας και της Τουρκίας: Ευκαιρίες για Συνεργασία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.