Αρχική Εταιρικά Νέα Η Goldair Congress δραστηριοποιείται στo Association Management Επιστημονικών Φορέων

Η Goldair Congress δραστηριοποιείται στo Association Management Επιστημονικών Φορέων

goldair comgressΤα δύο τελευταία χρόνια η Goldair Congress δραστηριοποιείται με επιτυχία στo Association Management Επιστημονικών Φορέων. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνει  την Διοίκηση και την Στρατηγική Ανάπτυξη Eπιστημονικών Οργανισμών και άλλων Ιατρικών Φορέων (Ενώσεων, Εταιρειών, Ιατρικών Συλλόγων) και έχει αναγνωριστεί ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης για την αναπτυξή τους όχι μόνο μέσα απο την διοργάνωση των συνεδριών τους αλλά και μέσω της εφαρμογής ειδικών στρατηγικών marketing και προβολής των Οργανισμών δημιουργώντας το brand του κάθε οργανισμού.
Ως Επαγγελματίες Διοργανωτές Συνεδρίων (PCO) αλλά και ως Εταιρεία Διοίκησης και Στρατηγικής Ανάπτυξης Οργανισμών (Association Management Company), η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, προσφέροντας εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη των Επιστημονικών Φορέων αναταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες ανάγκες και τον μοναδικό χαρακτήρα κάθε Οργανισμού παρέχοντας όχι μόνο πόρους, αλλά και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό για τη διερεύνηση μοναδικών τρόπων εξέλιξής τους.
Πιο συγκεκριμένα, τo τμήμα συνεδρίων της Goldair Tourism έχει αναλάβει επίσημα εδώ και δύο χρόνια τo Association Management των Οργανισμών Ι.Α.Ο.Ο (International Association of Oral Oncology) και E.S.P.R.M European Society of Physical and Rehabilitation Medicine σε Διεθνές Επίπεδο ενώ το ίδιο ισχύει και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Διεθνούς Οργανισμού Γηριατρικής και Γεροντολογίας –I.A.G.G (International Association of Gerontology and Geriatrics) το οποίο ξεκίνησε το 2012 με μια πρώτη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Cape Town της Νότιας Αφρικής.
Επόμενες διοργανώσεις που αφορούν και στους 3 Διεθνείς Οργανισμούς έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια και μέχρι το 2021 στους εξής προορισμούς: Ελλάδα 2013, Κύπρο 2013, Βραζιλία 2015, Πορτογαλία 2016, Ινδία 2017 και Ευρώπη το 2021.

Ενδεικτικά προσφέρουμε:
Συμβουλευτικές υπηρεσίες και στήριξη του Ιατρικού Φορέα (Επιστημονική Εταιρεία, Ένωση, Ιατρικός Σύλλογος)
Στρατηγική Ανάλυση, Επιχειρηματικό Σχέδιο Ανάπτυξης
Νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση
Επικοινωνία με τα ήδη υπάρχοντα μέλη του Ιατρικού Φορέα (membership list) και περαιτέρω ανάπτυξη τους (εισχώρηση νέων)
Οργάνωση συναντήσεων Διοικητικού Συμβουλίου
Διαχείριση εκδηλώσεων και συνεδρίων
Εξεύρεση χορηγιών και άλλων πόρων
Εξελιγμένο in-house λογιστικό σύστημα βάσης δεδομένων
Γενικό χειρισμό αλληλογραφίας και web hosting
Χρηματοοικονομική Διοίκηση
Συνολική επίβλεψη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.