Αρχική Αθλητικά «Τάκλινγκ» με άρωμα γυναίκας….

«Τάκλινγκ» με άρωμα γυναίκας….

womens soccer united logoCyprus Women’s Cup, 4 έως 14 Μαρτίου 2013
 
Γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες από όλο τον κόσμο θα έρθουν το Μάρτιο στην Κύπρο για να συμμετάσχουν στο Cyprus Women’s Cup 2013, μια διοργάνωση εγκεκριμένη από την FIFA και την ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου).
Πρόκειται για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου η οποία θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά  στο νησί μας από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Σκωτίας, της Αγγλίας και της Ολλανδίας σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και  την FIFA, ενώ  υποστηρίζεται από τον  Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.
Το φετινό Women’s Cup  θα διεξαχθεί από τις 4 μέχρι τις 14  Μαρτίου στη Λάρνακα και  θα συμμετάσχουν σε αυτό 12 Εθνικές ομάδες και συγκεκριμένα αυτές του Καναδά, της Αγγλίας, της Φινλανδίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας, του ΕΪΡΕ, της Σκωτίας, της Νοτίου Αφρικής, της Νοτίου Κορέας, της Ιρλανδίας και της Ελβετίας. Η πλειοψηφία των ομάδων θα προπονείται στη Λάρνακα και οι υπόλοιπες στην Αγία Νάπα. Οι αποστολές αποτελούνται από 450 περίπου άτομα και θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου. Το μεγάλο αυτό ποδοσφαιρικό γεγονός αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών διεθνών ΜΜΕ αλλά και ξένων Ομοσπονδιών. Συγκεκριμένα, η διοργάνωση θα καλυφθεί από το το BBC Sport, ενώ τηλεοπτικό κανάλι από τη Φινλανδία θα συνοδεύσει τη φινλανδική ομάδα με στόχο τη δημιουργία ντοκιμαντέρ για το τουρνουά, το οποίο έχει πλέον γίνει αρκετά γνωστό στον διεθνή χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση που γίνεται για 6η συνεχή χρονιά στην Κύπρο, στο http://www.womenssoccerunited.com/group/cypruswomenscup/forum/topics/cyprus-womens-cup-2013-groups και www.cfa.com.cy  ή  στα τηλέφωνα +357 22352341 και  +357 77771607.
Η διοργάνωση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την ήδη έντονη προτίμηση που επιδεικνύουν σημαντικά αθλητικά σωματεία και εθνικά συγκροτήματα της Ευρώπης αλλά και του κόσμου γενικότερα στις εγκαταστάσεις της Κύπρου στον ανδρικό αλλά και στον γυναικείο αθλητικό τουρισμό. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι τέσσερις γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες, αυτές της Αγγλίας, της Ολλανδίας, της Φινλανδία και της Ιταλίας που  θα λάβουν μέρος στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα “UEFA Women’s Euro”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία από τις 10 – 28 Ιουλίου, θα προετοιμαστούν στην Κύπρο. Επίσης  την περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2013 προπονήθηκαν στην Κύπρο, μεταξύ άλλων, οι ρωσικές ομάδες FC Locomotiv Moscow, FC Rostov, FC Ural, FC Sibir, οι τσέχικες Victoria Plzen και FK Dukla Praque, οι πολωνικές Legia Warsaw, Slask Wroclaw και Korona Kielce και η γαλλική Paris Saint Germain –Women.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.