Αρχική Τουρισμός Στο Ισραήλ η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, αντικείμενο η τουριστική συνεργασία με την...

Στο Ισραήλ η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, αντικείμενο η τουριστική συνεργασία με την Ελλάδα

Όλγα ΚεφαλογιάννηΕπίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιήσει η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία την ερχόμενη Τετάρτη 6  Φεβρουαρίου  θα γίνει δεκτή από τον  Ισραηλινό πρόεδρο κ. Σίμον Πέρες.
Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη την ερχόμενη Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, θα συναντηθεί στο Τελ Αβίβ με τον υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ κ. Stas Misezhnikov. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η τουριστική συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ. Την ίδια ημέρα η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη θα επισκεφτεί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου θα γίνει δεκτή από τον Παναγιότατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο.
Η υπουργός Τουρισμού την ερχόμενη Τετάρτη θα μεταβεί στη Βηθλεέμ όπου θα έχει συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού της Παλαιστινιακής Αρχής κυρία Roula Maayah.
Κατά την διάρκεια της διήμερης παραμονής της στο Ισραήλ, η υπουργός Τουρισμού θα έχει συναντήσεις με tour operators, ενώ θα παραχωρήσει και συνεντεύξεις σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.