Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Cyprus Airways ανακηρύχθηκε στην Ελλάδα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία για...

Η Cyprus Airways ανακηρύχθηκε στην Ελλάδα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία για το 2012

cyprus airwaysΗ Cyprus Airways ανακηρύχθηκε στην Ελλάδα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία κατά το 2012  ανάμεσα στις 10 εταιρίες που κατέγραψαν την υψηλότερη επιβατική  κίνηση το 2012 δραστηριοποιούμενες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Η μεγάλη αυτή τιμητική διάκριση για την αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, προήλθε από τις αρχές του Διεθνούς Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι οποίες  σε ειδική τελετή πρόσφεραν στην Cyprus Airways το αντίστοιχο βραβείο.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών που διοργάνωσε στις 14/2/2013 το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών  στο οποίο συμμετείχαν κορυφαίοι εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς επίσης και  τουριστικοί παράγοντες της χώρας.

 Εκ μέρους των Κυπριακών Αερογραμμών το βραβείο παρέλαβε  ο κ. Γιώργος Αντώναρος, Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας,  ο οποίος υπογράμμισε ότι η  Εταιρία αναπτύσσεται με ένα εξαιρετικό ρυθμό στην χώρα.   

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση, αν αναλογιστεί κανείς ότι μόλις στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου οι Κυπριακές Αερογραμμές ενίσχυσαν τα δρομολόγιά τους στις εσωτερικές πτήσεις μεταξύ των αεροδρομίων Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου και Ρόδου!

Σήμερα οι Κυπριακές Αερογραμμές πραγματοποιούν στην Ελλάδα τα ακόλουθα εσωτερικά δρομολόγια:
 

Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Αθήνα        3 πτήσεις καθημερινά.
Αθήνας-Ηράκλειο –Αθήνα          2 πτήσεις καθημερινά
Αθήνας-Ρόδος-Αθήνα              2 πτήσεις  καθημερινά
Θεσσαλονίκη –Ηράκλειο –Θεσσαλονίκη 1 πτήση καθημερινά
Θεσσαλονίκης-Ρόδος –Θεσσαλονίκη       4 πτήσεις  εβδομαδιαίως
Ηράκλειο-Ρόδος- Ηράκλειο         3 πτήσεις εβδομαδιαίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.