Αρχική χιονοδρομικά κεντρα Διεθνείς αγώνες Ski, αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Σέλι

Διεθνείς αγώνες Ski, αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Σέλι

Χιονοδρομικό Κέντρο ΣελίουΤον απόλυτο προορισμό για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου αποτελεί το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου(ΕΧΚΣ), με μοναδικά events για τους λάτρεις του σκι.

Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων που διεξάγονται στο ΕΧΚΣ(www.seli-ski.gr), δυο εκδηλώσεις, σε διεθνές και πανελλήνιο επίπεδο, έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Μαρτίου 2013.
Ειδικότερα, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00π.μ., θα διεξαχθούν οι Διεθνείς Αγώνες FIS-MASTERS με γιγαντιαία κατάβαση στην κεντρική πίστα και απονομή Κυπέλλου στο νικητή. Ο Αγώνας FIS Masters διοργανώνεται σύμφωνα με τον Διεθνή Κανονισμό Αγώνων FIS Masters και τους Κανόνες FIS Masters Αλπικού Σκι.
Αντίστοιχα, την Κυριακή  3 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00π.μ. θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες  MASTERS, με κατάβαση στην κεντρική πίστα και ελεύθερη συμμετοχή. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων διοργανώνεται σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Φίλων της Χιονοδρομίας (Παλαίμαχων Αθλητών και Στελεχών και Λοιπών Αθλουμένων).
Οι επισκέπτες του ΕΧΚΣ, έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στο SNOWCARD CLUB και να αποκτήσουν την SELI SNOWCARD!!!
Η SELI SNOWCARD δίνει την δυνατότητα στους κατόχους της να προαγοράζουν online τα εισιτήρια τους και να αποφεύγουν τις ουρές στα ταμεία, ανεβαίνοντας απευθείας στα lifts,  κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο, χρόνο στην απόλαυση, αλλά και στις προσφορές/εκπτώσεις των συνεργαζόμενων με το ΕΧΚΣ εμπορικών επιχειρήσεων.
Οι τελικές μειώσεις υπηρεσιών και προϊόντων διαμορφώνονται κατά περίπτωση, από 5% έως και 25%. Με την επίδειξη της κάρτας SNOWCARD, μέρος του ποσού κάθε συναλλαγής, επιστρέφεται στα μέλη του CLUB και μπορεί να εξαργυρωθεί στο ΕΧΚΣ ή σε οποιαδήποτε άλλη συνεργαζόμενη επιχείρηση (www.snowcard.gr).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.