Αρχική Γαστρονομία Το 2016 η Αθήνα θα φιλοξενήσει το 37ο Διεθνές Συνέδριο της Παγκόσμιας...

Το 2016 η Αθήνα θα φιλοξενήσει το 37ο Διεθνές Συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων – WACS

PresentationΤο 2016 η Αθήνα έπειτα από επισταμένες προσπάθειες και μια επιτυχή διεκδίκηση τον περασμένο Μάιο στην Κορέα, θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει το 37ο Διεθνές Συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων – WACS (World Association of Chefs Societies). Η πόλη επωφελείται πολλαπλά από μια τέτοια διοργάνωση τόσο επικοινωνιακά σε θέματα προβολής και τουριστικής ανάπτυξης, όσο και με όρους καθαρά οικονομικούς, καθώς τα επαγγέλματα και οι εταιρείες που εμπλέκονται σε αυτήν, αλλά και τα οφέλη που αποκομίζουν, είναι πολλά.

Η επίσημη παρουσίαση του 37ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρχιμαγείρων WACS θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO (αίθουσα C2) στην Αθήνα στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως για τα Ξενοδοχεία & τη Μαζική Εστίαση HORECA 2013. Η παρουσίαση θα γίνει σε επιχειρηματίες και εκπαιδευτικά ιδρύματα του κλάδου, ενώ θα προηγηθεί συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ.

Επίσημοι προσκεκλημένοι ομιλητές στην παρουσίαση του συνεδρίου θα είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος, κος Μίλτος Καρούμπας, ο πρόεδρος της WACS – World Association of Chefs Societies, Mr. Gissur Gudmundsson, ο δήμαρχος Αθηναίων κος Γεώργιος Καμίνης και ο πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών κος Γεώργιος Μπρούλιας. Η παρουσίαση θα αφορά στις λεπτομέρειες της διοργάνωσης του Συνεδρίου και τα οφέλη που απορρέουν από αυτήν, στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων (WACS), ενώ παράλληλα θα ανακοινωθεί το εταιρικό πρόγραμμα συνεργασίας και υποστήριξης του Συνεδρίου.

Συνέντευξη Τύπου
Νωρίτερα, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου την οποία και θα παρακολουθήσουν μαζί με τα ΜΜΕ όλοι οι φορείς και επιχειρήσεις που στήριξαν την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος στην υποβολή του φακέλου διεκδίκησης.

Το Συνέδριο της WACS
Το Συνέδριο της WACS πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια από τη WACS που απαρτίζεται από 93 μέλη – επίσημες εθνικές ομοσπονδίες αρχιμαγείρων παγκοσμίως, συγκεντρώνοντας 2000 αρχιμάγειρες από κάθε άκρη της γης. Πραγματοποιείται σταθερά από το 1928, με εξαίρεση την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Το Συνέδριο του 2014 θα πραγματοποιηθεί στη Νορβηγία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.