Αρχική Οικονομία Πραγματοποίηση εκδήλωσης για την Έναρξη εφαρμογής «Τοπικού Σύμφωνου Ελληνικού Πρωινού Κέρκυρας»

Πραγματοποίηση εκδήλωσης για την Έναρξη εφαρμογής «Τοπικού Σύμφωνου Ελληνικού Πρωινού Κέρκυρας»

Ένωση Ξενοδόχων ΚέρκυραςΗ Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας πραγματοποίησε την Δευτέρα 04.02.13, σε συνεργασία με το Δίκτυο παραγωγών τοπικών προϊόντων «Η Κέρκυρα Παράγει», εκδήλωση στο Ξενοδοχείο  Corfu Palace με στόχο την έναρξη εφαρμογής στην πράξη «Τοπικού Σύμφωνου Ελληνικού Πρωινού στην Κέρκυρα».
 Στόχος της εκδήλωσης αυτής ήταν η γνωριμία των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας με τους Τοπικούς Παραγωγούς, που αποσκοπεί στην διασύνδεση του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας με τον πρωτογενή τομέα της, και στην περαιτέρω γνωριμία των ελλήνων και ξένων επισκεπτών με τις γεύσεις του τόπου.
Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής για το θέμα «Τοπικό Σύμφωνο Ελληνικού Πρωινού Κέρκυρας» ήταν ο υπεύθυνος του προγράμματος του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου της Ελλάδος «Τοπικό Σύμφωνο Ελληνικού Πρωινού» και μέλος του Δ.Σ. του, κ. Γιώργος  Πίττας.
Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν όλα τα Ξενοδοχεία της Κέρκυρας Μελή και Μη της ένωσης. Οι εκπρόσωποι τους που παρευρεθήκαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την σπουδαιότητα που έχει η ένταξη του «Ελληνικού Πρωινού Κέρκυρας» στις επιχειρήσεις τους.
Την  εκδήλωση  τίμησαν  με  την  παρουσία  τους  ο  Περιφερειάρχης  Ιονίων  Νήσων κ. Σπύρου,  ο  Αντιπεριφερειάρχης   Κέρκυρας   κ. Σκούρτης, ο κ. Προβατάς από τον Δήμο Κέρκυρας, ο Προϊστάμενος της Π.Υ.Τ. Ιονίων Νήσων, μελή του Περιφερειακού  Συμβούλιου Ιονίων Νήσων και άλλοι επίσημοι.
Η όλη εκδήλωση στέφτηκε με απολυτή επιτυχία.
Την Τρίτη 05.02.13  στις 10:00πμ , ακολούθησε σύσκεψη στην όποια συμμετείχαν εκπρόσωποι: της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας, του Δικτύου Παραγωγών Τοπικών Προϊόντων «Η Κέρκυρα παράγει», της Π.Υ.Τ. Ιονίων Νήσων, της Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων, του Δήμου Κέρκυρας, του Επιμελητήριου Κέρκυρας, της Λέσχης Γαστρονομίας Κέρκυρας, του Σωματείου Εστιατόρων Βόρειας Κέρκυρας και ο υπεύθυνος του Προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου της Ελλάδος, συστάθηκε τοπική επιτροπή με σκοπό στους προσέχεις μήνες, να γίνει η παρουσίαση του μπουφέ με το «Ελληνικό Πρωινό Κέρκυρας» και παράλληλη έκθεση των τοπικών προϊόντων που μπορούν να το υποστηρίξουν.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.