Αρχική Εταιρικά Νέα Ο ΟΤΕ στην οικογένεια του Ράλλυ Ακρόπολις

Ο ΟΤΕ στην οικογένεια του Ράλλυ Ακρόπολις

Celestyal Cruises

rally-acropolis

Μια νέα συνεργασία, με τη μορφή χορηγίας, ξεκινά για το Ράλλυ Ακρόπολις 2013. Στις εταιρείες που επί σειρά ετών έχουν δείξει έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα, φέτος προστίθεται και ο ΟΤΕ, ως Επίσημος Χορηγός.

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος (ΟΤΕ A.E.) είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα, ενώ μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει ευρυζωνικές υπηρεσίες, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης, επικοινωνία δεδομένων υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσίες μισθωμένων γραμμών. Ο Όμιλος ΟΤΕ απασχολεί περίπου 30.000 άτομα σε 4 χώρες.

Η νέα συνεργασία αποτελεί ένα ισχυρό υπόβαθρο στις τεχνολογικές απαιτήσεις ενός αθλητικού γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας. Ο ΟΤΕ, σε συνεργασία με την Οργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις, θα αναπτύξει και θα υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας και ενεργειών, με στόχο να προσφέρει στους φίλους τους Ράλλυ Ακρόπολις καινοτόμες ιδέες παρακολούθησης του αγώνα.

Το Ράλλυ Ακρόπολις 2013 θα μεταδοθεί αποκλειστικά, και σε ποιότητα high definition, από τον ΟΤΕ TV, που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.