Αρχική Εκθέσεις Ferienmesse 2013: Η Ελλάδα αναφέρεται στον κατάλογο καθώς και οι εκδηλώσεις που...

Ferienmesse 2013: Η Ελλάδα αναφέρεται στον κατάλογο καθώς και οι εκδηλώσεις που πρόκειται να διοργανώσει

Ferienmesse 2013: Η Ελλάδα αναφέρεται στον κατάλογο

Σε ένα αγώνα δρόμου επιδόθηκε όλο το προσωπικό του γραφείο του ΕΟΤ στην Αυστρία, αλλά και οι συμμετέχοντες, όπως έμαθε η ΤΝ, μετά τις προσπάθειές τους να δωθεί έστω και τελευταία στιγμή το ΟΚ από τα κεντρικά γραφεία του ΕΟΤ, για τη συμμετοχή της χώρας μας στην έκθεση Ferienmesse στην Αυστρία, αλλά και τη διευθέτηση πολλών ζητημάτων, όπως η ανάθεση κατασκευής περιπτέρου κλπ.

Το Γραφείο του ΕΟΤ στην Αυστρία θεωρείται από τους περισσότερους επαγγελματίες, και τους φορείς, από τα πλέον δραστήρια, ενώ φέτος σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου τύπου της TUI και του προέδρου του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Γραφείων Αυστρίας αναμένεται αύξηση 20% από την αυστριακή αγορά.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που δεν αναφέρεται η χώρα μας στη λίστα των χωρών που συμμετέχουν στην έκθεση??

Να τι απάντησαν οι ίδιοι οι διοργανωτές, σε ερώτηση της κας Γραμματικού, υπεύθυνης, Marketing και PR του γραφείου του ΕΟΤ Αυστρίας.

Κατόπιν ερώτησης στο διοργανωτή της έκθεσης της Βιέννης, Reed Messe,
o EOT υπό την αυστριακή του ονομασία Griechische Zentrale für Fremdenverkehr, είναι στον κατάλογο των εκθετών κι αναφέρεται και σε άλλα σημεία (εκδηλώσεις, κατάλογο by products κτλ).

Η παράθεση στοιχείων των εκθετών ανά χώρα γίνεται σύμφωνα με την έδρα του εκθέτη, καθώς η δήλωση γίνεται από τον ΕΟΤ Αυστρίας – Ουγγαρίας με έδρα τη Βιέννη, αναφέρεται στις επιχειρήσεις που έχουν έδρα την Αυστρία.

Θα δείτε ότι όλες οι χώρες με οργανισμό τουρισμού αναφέρονται κάτω από την ονομασία Austria και μόνο επιχειρήσεις από την κάθε χώρα (ξενοδοχεία, ή τουριστικές επιχειρήσεις πχ) αναφέρονται υπό την ονομασία της χώρας.

Με εκτίμηση
Φανή Γραμματικού

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.