Αρχική Εκθέσεις Το γραφείο του ΕΟΤ Αυστρίας απαντά

Το γραφείο του ΕΟΤ Αυστρίας απαντά

Το γραφείο του ΕΟΤ Αυστρίας απαντά

Στην ιστοσελίδα της Έκθεσης αναφέρεται ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ως εκθέτης, απαντάει ο Δ/ντής του Γραφείου ΕΟΤ στην Αυστρία, στο χθεσινό μας δημοσίευμα “Ο ΕΟΤ και πάλι απών!” και εξηγεί ότι ήδη η διοργανώτρια εταιρεία διαβεβαίωσε για την άμεση ανάρτηση της συμμετοχής μας ως χώρα.

Παραθέτουμε την επιστολή του κ. Ραφαλιά

Με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση διαβάσαμε σήμερα αναδημοσίευση επιστολής αναγνώστη σας με τίτλο «Γραφείο Αυστρίας / Ο ΕΟΤ και πάλι απών!» όπου επισημαίνεται ότι η Ελλάδα απουσιάζει απο τη λίστα των κρατικών συμμετοχών.

Στην ιστοσελίδα της Έκθεσης παρά το γεγονός ότι αναφέρεται ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ως εκθέτης, απουσιάζει ως χώρα μόνο στο αγγλόφωνο τμήμα της ιστοσελίδας, κάτι το οποίο είχαμε επισημάνει στη διοργανώτρια εταιρεία η οποία απολογήθηκε για την εκ παραδρομής παράλειψη και μας διαβεβαίωσε για την άμεση ανάρτηση της συμμετοχής μας ως χώρα.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Αυστρία παρά το μέγεθος του πληθυσμού της, συγκαταλέγεται στις πρώτες θέσεις προέλευσης τουριστών για τη χώρα μας και αναλογικά του πληθυσμού της στην πρώτη. Επίσης, το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας θεωρείται απο τα πλέον δραστήρια και έχει λάβει επανειλημμένα επαίνους και διακρίσεις απο περιοχές της χώρας μας και επαγγελματίες του κλάδου. Πρόκειται για το Γραφείο το οποίο, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, απαντά άμεσα σε αιτήματα, διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων χωρίς επιβάρυνση του Έλληνα φορολογούμενου, προβάλλει χωρίς κόστος περιοχές της χώρας μας στα ΜΜΕ και συνδράμει άμεσα κάθε επαγγελματία του κλάδου.

Ας καταλήξουμε όμως με τα αισιόδοξα μηνύματα της αυστριακής αγοράς. Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της TUI και του προέδρου του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Γραφείων Αυστρίας κ. Josef Peterleitner, η Ελλάδα περνά και πάλι στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Αυστριακών ως τουριστικός προορισμός με +20% και ακολουθεί η Τουρκία.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μα γι αυτά τα μικρά σε μέγεθος αλλά τεράστια σε σημασία αναφερόμαστε και επισημαίνουμε. Πόσο σημαντικό είναι να μην έχει γραφτεί στο Αγγλικό κείμενο αφού αυτό θα διαβάσουν οι ξένοι. Όταν κάποιος τοποθετείται και πληρώνεται, σε μια συγκεκριμένη θέση πρέπει να είναι εξαιρετικά παρατηρητικός στο έργο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.