Home Αεροπορικά Νέα Η OLYMPIC HANDLING υπέγραψε μακροχρόνια συνεργασία με την RYANAIR

Η OLYMPIC HANDLING υπέγραψε μακροχρόνια συνεργασία με την RYANAIR

Olympic HandlingΗ Olympic Handling υπέγραψε μακροχρόνια σύμβαση επίγειας εξυπηρέτησης με την αεροπορική εταιρεία RYANAIR  η  οποία  προβλέπει στην εξυπηρέτηση της αεροπορικής εταιρείας στα Ελληνικά αεροδρόμια.

H Ryanair είναι η μοναδική ultra-low cost αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, η οποία επιχειρεί από 55 βάσεις αεροδρομίων, προς 173 προορισμούς σε 28 Ευρωπαϊκές χώρες. Ο στόλος της αποτελείται από 305 αεροσκάφη, τύπου B737-800 και μεταφέρει ετησίως 79 εκατομμύρια επιβάτες. Η Ryanair ξεκίνησε  το 2010 τις πτήσεις της σε τρία Ελληνικά αεροδρόμια ενώ  το 2013 θα επιχειρεί  σε 10 Ελληνικά αεροδρόμια δημιουργώντας και την πρώτη της Ελληνική  βάση στα Χανιά .

Η Olympic Handling ο πάροχος επίγειας εξυπηρέτησης στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, και παρουσία σε 37 αεροδρόμια, εξυπηρέτησε το 2012 περισσότερες από 81.500 πτήσεις που μετέφεραν 10,5 εκατομμύρια επιβάτες.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version