Home Φορείς Τη πρεμιέρα της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Λίνκολν» παρακολούθησαν η κυρία Όλγα...

Τη πρεμιέρα της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Λίνκολν» παρακολούθησαν η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον διάσημο ηθοποιό Ντάνιελ Ντέι Λιούις

eot.JPG
Από αριστερά Χρ. Καπαρουνάκης, αντιπρόεδρος ΕΟΤ, Δάφνη Οικονόμου, πρ. εταιρειας προστασιας Σπαστικών, Ντάνιελ Ντει Λιούις, Ολγα Κεφαλογιάννη.JPG

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε χθες το μεσημέρι με τον διάσημο ηθοποιό Ντάνιελ Ντέι Λιούις τον οποίο συνόδευσε κατά την περιήγηση του στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο Ιρλανδός ηθοποιός ήλθε στην Αθήνα, προσκεκλημένος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.
Μετά την ξενάγηση του στα εκθέματα του Μουσείου της Ακρόπολης, ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός αναχώρησε για γνωστό εστιατόριο της περιοχής όπου γευμάτισε με την υπουργό Τουρισμού και συνεργάτες τους.
Κατά την προσέλευση της στο Μουσείο της Ακρόπολης η υπουργός Τουρισμού δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήλθε στην χώρα μας ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις. Είναι σημαντικό να έρχονται στην Ελλάδα τέτοιες προσωπικότητες. Η άφιξη του είναι ένα ηχηρό μήνυμα ότι η Αθήνα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις δήλωσε φίλος της Ελλάδας και αυτή η αναφορά του έχει ιδιαίτερη σημασία για την Πατρίδα μας».
Το βράδυ, η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις παρακολούθησαν στο θέατρο Παλλάς την πρεμιέρα της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Λίνκολν», όπου πρωταγωνιστεί ο Ιρλανδός ηθοποιός. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική βραδιά τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version