Αρχική Φορείς Τη πρεμιέρα της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Λίνκολν» παρακολούθησαν η κυρία Όλγα...

Τη πρεμιέρα της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Λίνκολν» παρακολούθησαν η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον διάσημο ηθοποιό Ντάνιελ Ντέι Λιούις

eot.JPG
Από αριστερά Χρ. Καπαρουνάκης, αντιπρόεδρος ΕΟΤ, Δάφνη Οικονόμου, πρ. εταιρειας προστασιας Σπαστικών, Ντάνιελ Ντει Λιούις, Ολγα Κεφαλογιάννη.JPG

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε χθες το μεσημέρι με τον διάσημο ηθοποιό Ντάνιελ Ντέι Λιούις τον οποίο συνόδευσε κατά την περιήγηση του στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο Ιρλανδός ηθοποιός ήλθε στην Αθήνα, προσκεκλημένος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.
Μετά την ξενάγηση του στα εκθέματα του Μουσείου της Ακρόπολης, ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός αναχώρησε για γνωστό εστιατόριο της περιοχής όπου γευμάτισε με την υπουργό Τουρισμού και συνεργάτες τους.
Κατά την προσέλευση της στο Μουσείο της Ακρόπολης η υπουργός Τουρισμού δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήλθε στην χώρα μας ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις. Είναι σημαντικό να έρχονται στην Ελλάδα τέτοιες προσωπικότητες. Η άφιξη του είναι ένα ηχηρό μήνυμα ότι η Αθήνα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις δήλωσε φίλος της Ελλάδας και αυτή η αναφορά του έχει ιδιαίτερη σημασία για την Πατρίδα μας».
Το βράδυ, η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις παρακολούθησαν στο θέατρο Παλλάς την πρεμιέρα της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Λίνκολν», όπου πρωταγωνιστεί ο Ιρλανδός ηθοποιός. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική βραδιά τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.