Αρχική Εκθέσεις Η Ελλάδα προσεγγίζει το παγκόσμιο Gay & Lesbian κοινό μέσω του destsetters

Η Ελλάδα προσεγγίζει το παγκόσμιο Gay & Lesbian κοινό μέσω του destsetters

Celestyal Cruises

imageΔυναμική η παρουσία της Ελλάδας στο Gay & Lesbian Segment της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Fitur Madrid την ερχόμενη εβδομάδα μέσω του destsetters (www.destsetters.com), παρουσιάζοντας πάνω από 10 εναλλακτικούς προορισμούς όπως Κρήτη, Σαντορίνη, Ρόδος, Άνδρος, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική Ζάκυνθος, Φολέγανδρος, Πάρος και Ίος, ενώ από την ενέργεια αυτή δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν προορισμοί όπως η Μύκονος και η Αθήνα.

Το LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Trans Gender) κοινό αποτελεί το 15% της συνολικής τουριστικής κίνησης με την πλειοψηφία αυτού να ταξιδεύει στη μέση και άνω κατηγορία.

Πάνω από 25 ξενοδοχεία από την Ελλάδα και την Κύπρο εμπιστεύτηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά την ομάδα του destsetters για την εκπροσώπηση και την ανάπτυξή τους στη δυναμική αυτή αγορά και το ενδιαφέρον από τις διεθνείς αγορές είναι ήδη τεράστιο, κρίνοντας από το ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα με ραντεβού της ομάδας του destsetters στα διεθνή trade shows.

Μέσω του προγράμματος τονίζεται ο All Welcome χαρακτήρας των καταλυμάτων, η ασφάλεια αλλά και η έμφαση στην ποιότητα, καθώς και το γεγονός ότι η Ελλάδα σαν μια σύγχρονη τουριστική χώρα αγκαλιάζει με αγάπη και σεβασμό όλα τα κοινά.

Στο περίπτερο του destsetters φιλοξενείται το δυναμικά ανερχόμενο Thessaloniki Pride, ο international χαρακτήρας του οποίου ενισχύεται δυναμικά και αναμένεται να αποτελέσει μαζικό τουριστικό γεγονός για τη πόλη της Θεσσαλονίκης τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, από την εκρποσώπηση μιας χώρας όπως η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείψει το γαστρονομικό στοιχείο: η συμμετοχή του destsetters στις Διεθνείς Εκθέσεις για το 2013 ενισχύεται γευτικά από τα Santo Wines, διαθέτοντας μοναδικής ποιότητας Vinsanto για όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.