Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Δεν θα λειτουργήσουν καθόλου Λεωφορεία, Τρόλεϊ, ΟΣΕ, Προαστιακός, σήμερα Πέμπτη 31/1/13

Δεν θα λειτουργήσουν καθόλου Λεωφορεία, Τρόλεϊ, ΟΣΕ, Προαστιακός, σήμερα Πέμπτη 31/1/13

on-strikeΑκινητοποιημένα θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη, 31/1/2013, τα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, ενώ το Μετρό θα σταματά στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και Τραμ) θα λειτουργήσουν κανονικά, αφού οι εργαζόμενοι σε αυτά βρίσκονται σε καθεστώς επίταξης.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στο σταθμό του Πειραιά στις 10.30 και στις 12:00 συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά. Οι σιδηροδρομικοί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από το κτίριο του ΟΣΕ, στην οδό Καρόλου.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα θεραπευτήρια χρόνιων παθήσεων και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ και η ΟΕΝΓΕ.

Σε 48ωρη προειδοποιητική επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ προχωρούν από σήμερα και οι συμβεβλημένοι με τον οργανισμό γιατροί.

Επίσης σήμερα η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους, να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο.

Εικοσιτετράωρη απεργία για την Πέμπτη έχει κηρύξει και η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, διαμαρτυρόμενη για την πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό και σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς.

48ωρη απεργία έχει κηρύξει από τις 6 το πρωί της Πέμπτης και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και με προοπτική κλιμάκωσης.

Στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση μπροστά από το πλοίο «Ελ.Βενιζέλος» στην προβλήτα απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, ενώ την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου η ΠΝΟ θα συνεδριάσει εκ νέου προκειμένου να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της.

Οι αγρότες της Βοιωτίας αποφάσισαν να συγκεντρωθούν με τα τρακτέρ τους το πρωί της Πέμπτης στον Ορχομενό και το μεσημέρι να κατευθυνθούν προς το Κάστρο Βοιωτίας που βρίσκεται δίπλα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.