Αρχική Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Το Ίδρυμα Γαλήνη απέκτησε το αυτοκίνητο του

Το Ίδρυμα Γαλήνη απέκτησε το αυτοκίνητο του

Το Ίδρυμα Γαλήνη απέκτησε το αυτοκίνητο τουΜε σεβασμό και κοινωνική ευαισθησία για το έργο που επιτελούν ιδρύματα φιλανθρωπικού σκοπού, συμβάλλουμε έμπρακτα στην ανάπτυξη δράσεων που στηρίζουν την κοινωνία και τον άνθρωπο.
Σε αυτό το πλαίσιο, η AUTOHELLAS HERTZ, στηρίζει υπεύθυνα το κοινωνικό έργο του φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Γαλήνη» και διαθέτει ένα αυτοκίνητο  για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών μεταφοράς του ιδρύματος.
Το Ίδρυμα «Γαλήνη» μετράει 40 χρόνια ιστορίας και δράσης, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και παρέχει καθημερινά 250 γεύματα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες καθώς και σε αστέγους που φιλοξενούνται στα 4 σπίτια που διατηρεί.
Με τη παραχώρηση του αυτοκινήτου της AUTOHELLAS HERTZ, βοηθάμε επί της ουσίας στην πιο εύκολη διεξαγωγή του δύσκολου και αξιέπαινου έργου του Ιδρύματος «Γαλήνη» και με κοινωνική ευσυνειδησία συμπράττουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον κάθε συνάνθρωπό μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.