Αρχική Μεταφορές Στρατηγική συμφωνία της Sunlight με τη Russian Railways

Στρατηγική συμφωνία της Sunlight με τη Russian Railways

συμφωνία Sunlight με Russian RailwaysΣε διεθνή εμπορική συμφωνία προχώρησε η Συστήματα Sunlight με τη Russian Railways, το δεύτερο μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δίκτυο στον κόσμο, το οποίο μεταφέρει σε ετήσια βάση σχεδόν 1 δισ. επιβάτες και 1,2 δισ. τόνους φορτίου σε 11 διαφορετικές ζώνες ώρας στον κόσμο.

Στο πλαίσιο της αναπτυσσόμενης παρουσίας της και στη ρωσική αγορά, η Συστήματα Sunlight, μέσω τοπικής στρατηγικής συνεργασίας, πέτυχε πιστοποίηση για τα προϊόντα της κατόπιν μακρόχρονης διαδικασίας και κέρδισε την εμπιστοσύνη του επίσημου κρατικού σιδηροδρομικού δικτύου. Με βάση τη νέα αυτή συμφωνία, η Sunlight θα προμηθεύσει μπαταρίες εφεδρικής χρήσης ανοιχτού τύπου (OPzS), οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για τη σηματοδότηση στους σιδηροδρομικούς σταθμούς του δικτύου. Πρόκειται για μια συμφωνία η οποία αναμένεται να αποφέρει πολλαπλά κέρδη και τα επόμενα χρόνια.

Οι μπαταρίες κατασκευάζονται στο βιομηχανικό συγκρότημά της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, το πλέον σύγχρονο του κλάδου στην Ευρώπη, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές, διαθέτοντας υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής μπαταριών και γραμμές συναρμολόγησης για πληθώρα ενεργειακών συστημάτων.
Η Συστήματα Sunlight, αποδεικνύοντας την αξία της ελληνικής τεχνογνωσίας, διαθέτει εδραιωμένη δυναμική παρουσία στην αγορά μπαταριών εφεδρικής χρήσης σε παγκόσμιο επίπεδο, μια αγορά η οποία αγγίζει σε αξία τα 5 δισ. ευρώ. Επενδύοντας συστηματικά στον τομέα του R&D, η εταιρία σήμερα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με μπαταρίες για εφαρμογές εφεδρικής χρήσης σε πληθώρα τομέων (τηλεπικοινωνίες, ups, συστήματα σηματοδότησης, φωτισμού έκτακτης ανάγκης, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κ.ά.).

Η νέα αυτή συμφωνία επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τη δέσμευση της εταιρίας σε μια στρατηγική εξωστρέφειας με γεωγραφική επέκταση σε αναδυόμενες αγορές. Η στρατηγική αυτή κατατάσσει τη Συστήματα Sunlight μεταξύ των 5 κορυφαίων παραγωγών βιομηχανιών μπαταριών στην Ευρώπη και μεταξύ των 3 κορυφαίων παραγωγών μπαταριών προηγμένης τεχνολογίας στον κόσμο.

H εταιρία Συστήματα Sunlight, συμφερόντων Π. Γερμανού, διανύει μια δυναμική πορεία άνω των 25 ετών στην ελληνική και διεθνή αγορά, σχεδιάζοντας, παράγοντας και διανέμοντας συστήματα αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας. Συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών προϊόντων και συστημάτων ενέργειας στον κόσμο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε τομείς με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις, όπως Βιομηχανία, Εφοδιαστική Αλυσίδα και Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες, Κατασκευές, Πληροφορική, Έργα Υποδομής και ‘Αμυνα.

Πηγή: www.onlycy.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.