Home Συνεδριακός Τουρισμός Πλήρως αποδεκτές οι προτάσεις του HAPCO στη νέα Εγκύκλιο του ΕΟΦ...

Πλήρως αποδεκτές οι προτάσεις του HAPCO στη νέα Εγκύκλιο του ΕΟΦ για τις επιστημονικές εκδηλώσεις

Έχοντας ως κύριο θέμα συζήτησης τη νέα Εγκύκλιο ΕΟΦ για τις επιστημονικές εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες συνάντηση του Προέδρου Δ.Σ. του ΕΟΦ, κυρίου Ιωάννη Τούντα, και της Υπεύθυνης του Γραφείου του, κυρίας Ελένης Σωτηροπούλου, με αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα Εγκύκλιος είχε τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, στην οποία ο HAPCO όχι μόνο κατέθεσε λεπτομερώς τις προτάσεις του, αλλά παράλληλα κινητοποίησε προς αυτή την κατεύθυνση και τις Επιστημονικές Εταιρείες, ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και να συμμετάσχουν στη διαβούλευση αποστέλλοντας τις απόψεις τους. Με την ολοκλήρωση της διαβούλευσης και τις σχετικές τροποποιήσεις που ακολούθησαν, έπειτα από στενή συνεργασία HAPCO – ΕΟΦ, η νέα εγκύκλιος, που δόθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2012 στη δημοσιότητα, περιλαμβάνει σε μεγάλο μέρος της αρκετές από τις προτάσεις του HAPCO, γεγονός που προσφέρει όχι μόνο ικανοποίηση, αλλά και μία «ανάσα ανακούφισης» στην πολύπαθη ελληνική συνεδριακή αγορά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Πρόεδρος του ΕΟΦ, όσο και η Υπεύθυνη του Γραφείου του, αντιλαμβανόμενοι τη μέγιστη σημασία διατήρησης – εν καιρώ κρίσης – της εύρυθμης λειτουργίας της συνεδριακής αγοράς, από την πρώτη στιγμή στάθηκαν κοντά στο Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO, επιβεβαιώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο πως στόχος όλων είναι η θωράκιση, η ανάπτυξη και η εξυγίανση του ιατρικού συνεδριακού τουρισμού.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version