Αρχική Ξενοδοχεία Νέο Concept Πρωινού στο Ξενοδοχείο Τιτάνια: «Breakfast for a New Day»

Νέο Concept Πρωινού στο Ξενοδοχείο Τιτάνια: «Breakfast for a New Day»

Νέο Concept Πρωινού στο Ξενοδοχείο Τιτάνια: «Breakfast for a New Day»Η καλή ημέρα, από το πρωί φαίνεται!
Νέο Concept Πρωινού στο Ξενοδοχείο Τιτάνια:
«Breakfast for a New Day»
 

Το ΤΙΤΑΝΙΑ, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου concept για ένα καλό και σωστό πρωινό, υλοποιώντας στην πράξη το ρητό «η καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται»! Το όνομα του νέου αυτού εγχειρήματος συνοψίζεται στο: «breakfast for a new day».

Πρόκειται για ένα concept που ικανοποιεί τις ξεχωριστές διατροφικές ανάγκες κάθε επισκέπτη. Πέραν των κλασσικών επιλογών ενός Ευρωπαϊκού και Αμερικανικού τύπου πρωινού, το Τιτάνια ενισχύει τις light και healthy επιλογές ικανοποιώντας τη διεθνή τάση του υγιεινού και ολοκληρωμένου διατροφικά πρωινού.

Με αυτό τον τρόπο ο Executive Chef του Ξενοδοχείου Χρήστος Τζιλήρας σχεδίασε ένα πλούσιο μπουφέ που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του γνωστού ξενοδοχείου να λάβουν την απαιτούμενη ενέργεια μέσα από υγιεινές επιλογές χαμηλής θερμιδικής αξίας, επιλογές πλούσιες σε πρωτεΐνες, σε υδατάνθρακες, σίδηρο, φυτικές ίνες, λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και άλλα θρεπτικά συστατικά, ικανοποιώντας κάθε τύπο διαιτολογίου.

Τι άλλο να ζητήσεις, όταν βρίσκεις όλα όσα αναζητάς σε ένα και μόνο Ξενοδοχείο στο Κέντρο της Αθήνας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.