Home Αεροπορικά Νέα H Delta Επιβεβαιώνει Το Απευθείας Δρομολόγιο Αθήνα- Νέα Υόρκη για το Καλοκαίρι...

H Delta Επιβεβαιώνει Το Απευθείας Δρομολόγιο Αθήνα- Νέα Υόρκη για το Καλοκαίρι 2013

H Delta Επιβεβαιώνει Το Απευθείας Δρομολόγιο Αθήνα- Νέα Υόρκη για το Καλοκαίρι 2013Η Delta Air Lines (NYSE:DAL) επιβεβαιώνει ότι η εποχιακή καθημερινή απ’ ευθείας πτήση της από Αθήνα προς Νέα Υόρκη θα αρχίσει εκ νέου στις 17 Μαΐου 2013, μετά την χειμερινή της διακοπή από τις 27 Οκτωβρίου 2012. Η πτήση θα πραγματοποιείται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου αιχμής με αεροσκάφη Airbus A-330-300, 298 θέσεων σε συνεργασία με τους εταίρους της Delta, Air France, KLM και Alitalia.

«Η Ελλάδα υπήρξε ανέκαθεν ένας δημοφιλής θερινός προορισμός για τους Αμερικανούς παραθεριστές και είναι απόλυτα λογικό να εκτελούμε το συγκεκριμένο δρομολόγιο την περίοδο κατά την οποία υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση, δηλαδή κατά τους θερινούς μήνες», δήλωσε ο κύριος Perry Cantanutti, Senior Vice President της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. H πραγματοποίηση δρομολογίων σε εποχιακή βάση αποτελεί ένα προληπτικό και επιτυχημένο μέτρο που έχουμε λάβει προκειμένου να προστατεύσουμε τα έσοδά μας, προσαρμόζοντας την προσφορά με τη ζήτηση. Προσβλέπουμε στη μεταφορά χιλιάδων Αμερικανών ταξιδιωτών στην Αθήνα το ερχόμενο καλοκαίρι, τονώνοντας την τοπική οικονομία».

Η πτήση της Delta από την Αθήνα θα διαθέτει 34 θέσεις BusinessElite. Το αεροσκάφος διαθέτει, επίσης, την Economy Comfort– το κορυφαίο προϊόν οικονομικής θέσης της Delta. Οι πελάτες που θα επιλέγουν την Economy Comfort θα επωφελούνται από τον πρόσθετο χώρο (μέχρι και 10 εκατοστά) που υπάρχει ανάμεσα στις σειρές καθισμάτων και 50% περισσότερη ανάκληση στο κάθισμα συγκριτικά με εκείνο της απλής Οικονομικής θέσης, καθώς και επιβίβαση με προτεραιότητα.

Άλλα πρωτοποριακά προϊόντα που προσφέρονται στις διεθνείς πτήσεις της Delta περιλαμβάνουν την επέκταση της υπηρεσίας Wi-Fi από το 2013. Η προσθήκη ασύρματης σύνδεσης στις πτήσεις της Delta μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ θα διευκολύνει τους πελάτες να συνδέονται στο διαδίκτυο κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους. Επίσης, τον Μάιο του 2013 η Delta θα εγκαινιάσει τις καινούριες εγκαταστάσεις της στο Terminal 4 του αεροδρομίου JFK της Νέας Υόρκης, προσφέροντας ότι πιο σύγχρονο σε τεχνολογία και κτιριακή υποδομή με άνετη και χωρίς ταλαιπωρία μετεπιβίβαση σε οποιονδήποτε από τους 55 και πλέον προορισμούς στις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.

Το Θερινό Πρόγραμμα Πτήσεων της Delta μεταξύ Αθήνας- Νέας Υόρκης/ JFK έχει ως εξής:

Κωδικός Πτήσης

Αναχώρηση

Άφιξη

Συχνότητα

DL133

Αθήνα 12:40

Νέα Υόρκη/ JFK 16:30

Καθημερινά

DL132

Νέα Υόρκη/ JFK 16:30

Αθήνα 9:30 (επόμενη μέρα)

Καθημερινά

Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με το απευθείας δρομολόγιο της Delta, προς Νέα Υόρκη – JFK, μπορούν να συμβουλευτούν τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, να καλέσουν στο τμήμα κρατήσεων της Delta στο 14654 ή να επισκεφτούν το www.delta.com

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.