Αρχική Τεχνολογία Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Διεθνή Έκθεση SIAL και portal για την...

Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Διεθνή Έκθεση SIAL και portal για την προώθηση των εξαγωγών

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Διεθνή Έκθεση SIAL η οποία διοργανώθηκε από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2012 στο Eκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι/Γαλλία. Η έκθεση αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε με περίπτερο εντός του ελληνικού περιπτέρου του Ο.Π.Ε.Ε  και φιλοξένησε 30 Πελοποννησιακές  εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Μέσα από την συμμετοχή επιτεύχθηκε προβολή των Πελοποννησιακών προϊόντων καθώς και η προώθηση των Πελοποννησιακών εξαγωγικών επιχειρήσεων η οποίες είτε παρευρέθηκαν είτε απέστειλαν υλικό στο χώρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της 5ήμερης έκθεσης διανεμήθηκε προωθητικό φυλλάδιο με όλη την πληροφόρηση για τα προϊόντα της Πελοποννήσου αλλά και του συνόλου των εξαγωγέων μέσω του εξειδικευμένου portal που δημιουργήθηκε ειδικά για την έκθεση www.pelopexpo.com.  Για την μεγαλύτερη προσέλκυση επισκεπτών διενεργήθηκε viral καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου είχε αναφορά η έκθεση Sial από το προσωπικό της Περιφέρειας. Οι Πελοποννήσιοι επιχειρηματίες είχαν τη δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους, να συναντηθούν με εισαγωγείς από όλο τον κόσμο αλλά και να λάβουν τεχνογνωσία για τις διεθνής τάσεις από τα περίπτερα των ανταγωνιστών τους.

Στα πλαίσια της συμμετοχής έγινε ενημέρωση του επαγγελματικού  κοινού με εξειδικευμένο προσωπικό για τα Πελοποννησιακά προϊόντα, δοκιμές σε πάγκους γευσιγνωσία λαδιού και οίνου, φέτας, μελιού, σύκου στο χώρο της Πελοποννήσου. Ενώ οι παρευρισκόμενοι Πελοποννήσιοι εξαγωγείς προχώρησαν σε επιχειρηματικά ραντεβού εντός του διαμορφωμένου χώρου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.