Αρχική Τουρισμός Την στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα τουρισμού ζήτησε η υπουργός Τουρισμού...

Την στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα τουρισμού ζήτησε η υπουργός Τουρισμού από τον κ. Αντόνιο Ταγιάνι

Την στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα τουρισμού ζήτησε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την συνάντηση της, στο γραφείο της,  με  τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπο για την βιομηχανία και τις επιχειρήσεις κ. Αντόνιο Ταγιάνι.

Αμέσως μετά την συνάντηση η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, δήλωσε: «Συζητήσαμε με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπο κ. Tαγιάνι όλα τα θέματα που αφορούν τον τουρισμό. Δυστυχώς σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν υπάρχει συγκροτημένη πολιτική για τον τουρισμό. Κι εμείς ως χώρα του Νότου, αυτό που ζητάμε είναι να υπάρξει μια τέτοια πολιτική που θα επιτρέψει ειδικά στις δοκιμαζόμενες από τη κρίση, χώρες του Νότου,   να υποστηρίξουν αυτόν το πολύ σημαντικό τομέα για την οικονομία». Του εξήγησα-πρόσθεσε-   τις προσπάθειες που κάνουμε για τις διαθρωτικές αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις στον τομέα του τουρισμού αλλά και την υποστήριξη που  θα πρέπει να έχουμε από τα ευρωπαϊκά κονδύλια». Καταλήγοντας η υπουργός Τουρισμού, ανέφερε:  «Ζητήσαμε συγκεκριμένες και συγκροτημένες πολιτικές για τον τουρισμό όσο και για τη βοήθεια που μπορούμε να έχουμε σε κοινωνικό επίπεδο. Για παράδειγμα κοινωνικό τουρισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι ο Επίτροπος κ. Ταγιάνι θα είναι παρά πολύ καλός υποστηρικτής της προσπάθειας που κάνει η Ελλάδα για την ανάπτυξη του τουρισμού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.