Αρχική Ιστιοπλοΐα Συμμετοχή του Ι.Ο.Πατρών στο Διασυλλογικό αγώνα του Αιγίου

Συμμετοχή του Ι.Ο.Πατρών στο Διασυλλογικό αγώνα του Αιγίου

O Ι.Ο.Πατρών στο Διασυλλογικό αγώνα του ΑιγίουΜε τη συμμετοχή στο Διασυλλογικό αγώνα του Αιγίου, η αγωνιστική ομάδα των optimist του Ι.Ο.Πατρών ξεκίνησε την προετοιμασία της στο μακρύ δρόμο μέχρι το Περιφερειακό που θα γίνει την Άνοιξη και το Πανελλήνιο που θα γίνει τον Ιούνιο του 2013.
Ο αγώνας διεξήχθη στον κόλπο του Αιγίου με διοργανωτή όμιλο τον Ν.Ο. Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και τη συμμετοχή 44 αθλητών από τους ομίλους: Ι.Ο.Πατρών,  Α.Ι.Ο.Ρίου «ΙΑΣΩΝ», Ν.Ο. Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ», Ν.Ο.Κιάτου και Ν.Α.Ο.Γαλαξειδίου.
Οι συνθήκες ήταν ήπιες για την εποχή, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία και σε νεοφώτιστους αθλητές να πάρουν το βάπτισμα του πυρός σε αγώνες.
Μετά από 6 ιστιοδρομίες, η αποστολή του Ι.Ο.Πατρών επέστρεψε με 2η θέση στα αγόρια και 3η στη γενική του Αχιλλέα-Αλέξιου Αργυρίου, 3η θέση στα αγόρια και 5η στη γενική του Βασίλη Χάχαλη, 2η θέση στα Junior και 7η γενικής του Ιωάννη Σιώκου, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Διονύσης Τσακαρισάνος με 5η θέση στα αγόρια και 12η γενικής και ο Λάμπρος Γεωργόπουλος με 5η θέση στα junior και 13η γενικής.
Από την υπόλοιπη ομάδα του Ι.Ο.Πατρών, 18ος γενικής ο Ευάγγελος Κωτσάκος, 19ος ο Αριστοτέλης Κουλουμπής–Καλογερόπουλος και ακολουθούν οι Αθανάσιος Τριανταφυλλόπουλος, Κων/νος Μυλωνάς, και Σταύρος Τσαπάρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.