Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Λεωφορεία 18 Οκτωβρίου, στάση εργασίας από έναρξη βάρδιας έως 09:00 & 21:00...

Λεωφορεία 18 Οκτωβρίου, στάση εργασίας από έναρξη βάρδιας έως 09:00 & 21:00 έως λήξη βάρδιας

Την Πέμπτη, ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, τα τρόλεϊ αλλά και τα ταξί από τις 8 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Επίσης δεν θα κινηθούν Μετρό και Ηλεκτρικός απο την έναρξη έως 9 το πρωί και το τραμ από έναρξη έως 7 το πρωί και 11 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν από 9 το πρωί εως τις 21.00 καθως οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με στάσεις εργασίας στην έναρξη και λήξη της βάρδιας.

Προβλήματα και στις πτήσεις αναμένεται να δημιουργηθούν μεθαύριο Πεμπτη, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 10 το πρωί ως τη 1 μετά το μεσημέρι συμμετέχοντας στην κινητοποιηση.

Κατα τη διάρκεια της στάσης δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση εσωτερικού και εξωτερικού και όσες ήταν προγραμματισμένες γι αυτό το 3ωρο θα μετατεθούν πριν από τη στάση ή μετά την λήξη της. Δεμένα θα παραμείνουν την Πέμπτη τα πλοία, καθώς η διοίκηση της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας αποφάσισε σε σημερινή της συνεδρίαση, με μυστική ψηφορία, ότι θα προχωρήσουν σε 24ωρη πανελλαδική απεργία όλα τα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.