Αρχική Εκθέσεις Συμμετοχή του ΕΟΤ Γερμανίας στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φραγκφούρτης

Συμμετοχή του ΕΟΤ Γερμανίας στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φραγκφούρτης

Συμμετοχή του ΕΟΤ Γερμανίας στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου ΦραγκφούρτηςΤην Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, έκλεισε τις πύλες της η 64η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου της Φραγκφούρτης, στην οποία συμμετείχαν 7.000 εκθέτες από 110 χώρες, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε στους 290.000, σημειώνοντας μια μικρή άνοδο της τάξεως του 0,6% σε σχέση με πέρυσι.
Η ελληνική εκπροσώπηση περιελάμβανε 23 συνολικά εκδότες, εκ των οποίων 21 συμμετείχαν στο  Περίπτερο του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ).

Η προβολή του ελληνικού βιβλίου στο μεγαλύτερο παγκοσμίως εκδοτικό ραντεβού, συνδυάστηκε αρμονικά με την τουριστική προβολή της Ελλάδας.
Η συμμετοχή του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας στο χώρο του Εθνικού Περιπτέρου εμπλούτισε την εκδοτική παρουσία της Ελλάδας με τα καλαίσθητα πληροφοριακά φυλλάδια του ΕΟΤ και των διαφόρων περιφερειών της χώρας.
Μεγάλος αριθμός των επισκεπτών της Έκθεσης, όλων των εθνοτήτων, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό και να προμηθευτεί ποικίλο έντυπο υλικό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξαν επισκέπτες από χώρες της ανατολικής Ασίας.
Με τον τρόπο αυτό η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου της Φραγκφούρτης αποτέλεσε μια πύλη επαφής της Ελλάδας με τον υπόλοιπο κόσμο μέσω της σύγχρονης πνευματικής της παραγωγής, του πολιτισμού της και της προβολής των πολύπλευρων δυνατοτήτων που παρέχει στον επισκέπτη να ζήσει στις διακοπές του «μια μοναδική εμπειρία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.