Αρχική Ξενοδοχεία Διεθνείς παραγωγές προβάλουν τη Μεσσηνία

Διεθνείς παραγωγές προβάλουν τη Μεσσηνία

Costa Navarino ForestH Costa Navarino αποτέλεσε ιδανικό μέρος για να συμπεριληφθεί σε δύο διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές, μεταφέροντας το μοναδικό φυσικό σκηνικό της Μεσσηνίας στις οθόνες όλου του κόσμου. Το παραθαλάσσιο και ποικιλόμορφο τοπίο και η ανέγγιχτη φύση, αναδεικνύονται μέσα από πλάνα που αποτυπώνουν γνωστές τοποθεσίες της περιοχής.
Στην Costa Navarino ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο καιρό τα γυρίσματα της ταινίας «Πριν τα Μεσάνυχτα» που έχει σκηνοθετήσει ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με πρωταγωνιστές τον Ίθαν Χοκ και τη Ζιλί Ντελπί. Η ταινία ακολουθεί στα βήματα των ανεξάρτητων επιτυχιών «Πριν το Ξημέρωμα» και «Πριν το Ηλιοβασίλεμα».
Το έργο «Πριν τα Μεσάνυχτα» που ολοκληρώνει την τριλογία, συναντά ξανά τους πρωταγωνιστές Σελίν και Τζέσι (Ζιλί Ντελπί και Ίθαν Χοκ), η ιστορία των οποίων είχε ξεκινήσει το 1995 στην ταινία «Πριν το Ξημέρωμα» που διαδραματίστηκε στη Βιέννη.  Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται ξανά στους γνώριμους ρόλους τους, με βάση το σενάριο που υπογράφουν οι ίδιοι μαζί  με τον σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, και για το οποίο ήταν υποψήφιοι στα Όσκαρ με το «Πριν το Ηλιοβασίλεμα» το 2005, που γυρίστηκε στο Παρίσι. Οι ηθοποιοί δήλωσαν με αφορμή το έργο που θα προβληθεί στις αίθουσες το 2013, πως «Είναι υπέροχο να ξαναβρισκόμαστε όλοι μαζί, αυτήν τη φορά στην πανέμορφη Ελλάδα για να επισκεφθούμε πάλι τους ήρωές μας, τη Σελίν και τον Τζέσι, εννέα χρόνια από τότε που ο Τζέσι ήταν έτοιμος να χάσει την πτήση του».
Σε αυτό το τρίτο κεφάλαιο στις ζωές των πρωταγωνιστών, η δράση μεταφέρεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις ηλιόλουστες, παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα και σε γραφικές κωμοπόλεις όπως η Καρδαμύλη, η Πύλος και η Κορώνη, αλλά και στην Costa Navarino. Όσοι επισκέπτες διαμείνουν στο HYPERLINK “http://www.westincostanavarino.com/gr”The Westin Resort, Costa Navarino θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το δωμάτιο που ονομάστηκε ‘Πριν τα μεσάνυχτα’, όπου ο ηθοποιός ’Ιθαν Χοκ γύρισε σκηνές και το οποίο απέκτησε νέα διακόσμηση ειδικά για τα γυρίσματα.
Η Μεσσηνία προβλήθηκε επίσης και μέσω της διεθνούς συμπαραγωγής ελληνικής ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», η οποία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο και την πανελλήνια πρεμιέρα της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την 1η Οκτωβρίου. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα διεθνές καστ βραβευμένων ηθοποιών όπως οι Σεμπάστιαν Κοχ, Εβγκένι Στίχκιν, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Τζον Κλιζ και Κατρίν Ντενέβ, καθώς και έλληνες ηθοποιοί όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Άκης Σακελλαρίου. Η ταινία φέρνει στην οθόνη την ταραχώδη ζωή γεμάτη περιπέτειες και το έργο του Ιωάννη Βαρβάκη, ενός δαιμόνιου Έλληνα που από πειρατής του Αιγαίου έφτασε στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας για να απλωθεί στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας και να αφοσιωθεί στην ιδέα της επανάστασης του 1821, που παράλληλα αναγνωρίστηκε ως μεγάλος ευπατρίδης και ευεργέτης της χώρας. Οι σκηνές που γυρίστηκαν στη Μεσσηνία, μία περιοχή γεμάτη ιστορία, αποτέλεσαν ένα ιδανικό φόντο για τις θαλασσινές περιπέτειες του Βαρβάκη.
Με ορμητήριο την Costa Navarino, όπου φιλοξενήθηκε το καστ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην περιοχή, μπορούν να γνωρίσουν οι επισκέπτες την πλούσια ιστορία και φυσική ομορφιά της περιοχής, επιλέγοντας για τη διαμονή τους κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, το ξενοδοχείο The Westin Resort, Costa Navarino. Οι εξορμήσεις στη φύση, μέσα από οργανωμένες εκδρομές ποδηλασίας και πεζοπορίας, και τα μαθήματα γκολφ στα δύο signature γήπεδα The Dunes Course και The Bay Course, έχουν ως φόντο το ειδυλλιακό Μεσσηνιακό τοπίο, ανάμεσα σε αιωνόβιους ελαιώνες, με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στον Κόλπο του Ναβαρίνου. Παράλληλα, η αναζωογονητική επίδραση των θεραπειών του Anazoe Spa, οι δραστηριότητες για οικογένειες, οι πολιτιστικές αναζητήσεις και η γνωριμία με τα ήθη και τα έθιμα, χαρίζουν πολλές επιλογές κάθε εποχή του χρόνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.