Αρχική Διεθνή World Public Forum: Διάλογος Πολιτισμών-10η Επέτειος 3-8 Οκτωβρίου 2012, Aldemar Paradise Mare

World Public Forum: Διάλογος Πολιτισμών-10η Επέτειος 3-8 Οκτωβρίου 2012, Aldemar Paradise Mare

World Public Forum: Διάλογος Πολιτισμών-10η Επέτειος 3-8 Οκτωβρίου 2012, Aldemar Paradise MareTην ετήσια συνάντηση κορυφαίων διεθνών προσωπικοτήτων φιλοξενεί, για 10η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος Aldemar στα πλαίσια της διοργάνωσης World Public Forum «Διάλογος των Πολιτισμών», στους χώρους του  ξενοδοχείου Paradise Mare, στην Καλλιθέα της Ρόδου, από τις 3-8 Οκτωβρίου 2012.Η τελετή έναρξης του Forum, το οποίο φέτος γιορτάζει την 10η επέτειό του,  λαμβάνει χώρα την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 20:00-21:30 στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στην πόλη της Ρόδου ενώ, οι εργασίες ξεκινούν στις 4 Οκτωβρίου και ώρα 09:00 – 11:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Aldemar Paradise Mare.

Φιλοσοφία
«Το πιο ισχυρό «όπλο» αυτού του forum, είναι η έκφραση πολλών ιδεών και όπως έχει δείξει η ίδια η ιστορία: οι ιδέες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο! Ελεύθεροι από κάθε είδους προκατάληψη απέναντι σε θρησκείες, σε πολιτισμούς και σε έθνη, αναδεικνύουμε τα πιο σημαντικά ζητήματα του σύγχρονου κόσμου» Vladimir Yakunin, Πρόεδρος και Iδρυτής του WPF, Διάλογος Πολιτισμών
ü  Στιγμιότυπα από το forum, σε αυτό το Link:  World Public Forum “Dialogue of Civilizations
 
Πρόγραμμα
 
Στην ατζέντα του Διαλόγου πολιτισμών περιλαμβάνονται οι παρακάτω βασικές ενότητες:
-Κοινωνικο-πολιτικός μετασχηματισμός: Ευκαιρία ή πρόκληση για διάλογο;
-Το όραμα μίας Νέας Γής: πώς απαντάμε στην οικολογική πρόκληση
-Δημιουργώντας αλληλέγγυες οικονομίες
-Η οικογένεια μέσα σε ένα κόσμο που αλλάζει και οι δημογραφικές προοπτικές για την  ανθρωπότητα
 

Συμμετέχοντες
Στον κατάλογο προσκεκλημένων και συμμετεχόντων περιλαμβάνονται προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς πολιτικής, ακαδημαϊκής, επιχειρηματικής και πνευματικής κοινότητας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.