Αρχική Γαστρονομία Tο Ξενοδοχείο TITANIA διοργανώνει το πρώτο φεστιβάλ θαλασσινών γεύσεων

Tο Ξενοδοχείο TITANIA διοργανώνει το πρώτο φεστιβάλ θαλασσινών γεύσεων

ΜΥΡΙΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ALL DAY GOURMET RESTAURANT OLIVE GARDEN
Στο roof top του ξενοδοχείου Τιτάνια, στo μοναδικό All-day Gourmet Restaurant Olive Garden, το καλοκαίρι συνεχίζεται!!!

Από τις 10 Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις του φρέσκου ψαριού και των φρέσκων θαλασσινών συναντούν ένα πρωτότυπο μενού που φέρνει τα αρώματα και τις γεύσεις της Ελληνικής θάλασσας στην ομορφότερη βεράντα του κέντρου της Αθήνας.

Το μοναδικό μενού γεύσεων, σχεδιασμένο εξολοκλήρου για το φεστιβάλ, περιλαμβάνει πρωτότυπες εκτελέσεις πιάτων, όπως οι Κροκέτες μπακαλιάρου με μαγιονέζα φάβας, καπνιστό χέλι με πεπόνι και σαλάτα σελινόριζας με γιαούρτι και πιπεριά Φλωρίνης, σαλάτα αλμυρίκι με σάλτσα βασιλικού ταρτάρ σολομού με μπαχάρι και ψητό καλαμάρι με πέστο, χτένια με προσούτο Ευρυτανίας μαρμέλαδα τομάτας και μαριναρισμένο κολοκύθι και πολλά άλλα.

Οι εκπληκτικές τιμές μαζί με τις ξεχωριστές ολόφρεσκες γεύσεις κάνουν -για πρώτη φορά στην Αθήνα- τις θαλασσινές απολαύσεις προσιτές σε όλους!

Τα πιάτα, εμπνευσμένα από το απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, συνοδεύει ένα πρωτότυπο ΚΕΡΑΣΜΑ με τσίπουρο και μεζέδες για να ξεκινήσετε όμορφα το δείπνο σας!

Ειδική προσφορά: Μόνο με €26, μπορείτε να απολαύσετε ένα fix μενού τριών πιάτων (ορεκτικό, κυρίως & επιδόρπιο)!  

Επιπλέον, για όσους επιλέξουν το Οlive Garden για το δείπνο τους, παρέχεται δωρεάν parking στο ξενοδοχείο.

The MENU – Από 10 Σεπτεμβρίου

Ορεκτικά & Σαλάτες
Κρύα σούπα αγγούρι-πεπόνι-αβοκάντο και μαριναρισμένη καβουρόψιχα με σινάπι
Τριλογία κρύων ορεκτικών: ταραμοσαλάτα με πέστο βασιλικού, χταπόδι μαριναρισμένο με ούζο, καπνιστό σκουμπρί
Μαρουλοντολμάδες  με καραβίδα, μάραθο, σπαράγγια και άρωμα μαστίχας
Καπνιστό χέλι με πεπόνι και σαλάτα σελινόριζας με γιαούρτι και πιπεριά Φλωρίνης
Κροκέτες μπακαλιάρου με μαγιονέζα φάβας, ψητό σκόρδο και ψιλοκομμένη χωριάτικη σαλάτα
Σαλάτα αλμυρίκι με σάλτσα βασιλικού, ταρτάρ σολομού με μπαχάρι και ψητό καλαμάρι με πέστο
Χτένια με προσούτο Ευρυτανίας, μαρμέλαδα τομάτας και μαριναρισμένο κολοκύθι
Σαλάτα σπανάκι-αντίδι με σάλτσα σταφυλιού, αυγοτάραχο, γαρίδες και pop corn

          
Κυρίως πιάτα
Ταλιατέλες με γαρίδες, ψητά παντζάρια, φουντούκι και σάλτσα θαλασσινών
Σαρδέλες γεμιστές με τομάτα-σαλάμι λευκάδος-κριθαροκούλουρο, φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί και σάλτσα φρέσκιας τομάτας με ξινομυζήθρα
Κριθαράκι α’ λα γεμιστά με καβουρόψιχα
Μυλοκόπι με αυγά ρέγκας και ρεβυθάδα με μαντζουράνα και φρέσκια τομάτα
Πεσκαδρίτσα με λάδι μαύρης ελιάς, πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και γλασαρισμένα σταφύλια
Κολιός με ζεστή πατατοσαλάτα, βλήτα και ψητά παντζάρια
Καλαμάρι γεμιστό με χωριάτικη σαλάτα και ταραμοσαλάτα με μαραθόριζα
Picahna με αστακό, μανιτάρια με αμύγδαλο και σάλτσα σύκου με άρωμα Ελληνικού καφέ
Χοιρινός λαιμός με φάβα, τοματίνια γλασσέ και σάλτσα λεμονοθύμαρο
Κοτόπουλο με μαύρη μπύρα και μαντζουράνα, ψητές πατάτες και μετσοβόνε

Επιδόρπια
Μους γιαουρτιού με φρουτοσαλάτα μέλι και καρύδια.
Ρυζόγαλο με βανίλια και γλασαρισμένα σύκα με άρωμα μοσχάτο.
Τσιζ κέικ με μέντα και μαρμέλαδα καρπούζι.
Μαριναρισμένα φρούτα με μαστίχα, και σορμπέ μοσχολέμονου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.