Αρχική Αεροπορικά Νέα H Qatar Airways προτείνει 3ήμερη Προσφορά για τους Ταξιδιώτες 
με απίστευτες εκπτώσεις

H Qatar Airways προτείνει 3ήμερη Προσφορά για τους Ταξιδιώτες 
με απίστευτες εκπτώσεις

Ταξιδέψτε με την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στον Κόσμο σε περισσότερους από 100 Προορισμούς στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία, Αυστραλία Βόρεια & Νότια Αμερική

Για ταξίδια από 13 Σεπτεμβρίου 2012 και από 15 Απριλίου 2013
Η Qatar Airways προσφέρει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο την δυνατότητα να ταξιδέψουν σε περισσότερους από 100 προορισμούς με απίστευτες εκπτώσεις κατά την διάρκεια της τελευταίας 3 ήμερης παγκόσμιας καμπάνιας της.
Ξεκινώντας από τις 4 Σεπτεμβρίου στις 00.00 (τοπική ώρα για κάθε αγορά) και λήγοντας στις 6 Σεπτεμβρίου στις 23:59 (τοπική ώρα για κάθε αγορά) δίνει την δυνατότητα στο ταξιδιωτικό κοινό να γνωρίσει τους προορισμούς της Qatar Airways σε όλες τις Ηπείρους : Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία, Αυστραλία και Β. & Ν. Αμερική σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.
Για περισσότερες κρατήσεις ή πληροφορίες επισκεφθείτε μας στο qatarairways.com/3-day-sale
Η ταξιδιωτική περίοδος γενναιόδωρα προσφέρεται για 7 μήνες  μεταξύ Σεπτέμβριο εφέτος και Μάρτιο 2013.  Οι ειδικές τιμές ισχύουν σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο της Qatar Airways.
Ο C.E.O της Qatar Airways ανέφερε σχετικά : “Είτε ταξιδεύετε για λόγους αναψυχής είτε για λόγους επαγγελματικούς, αυτή η 3 ήμερη προσφορά σας δίνει την δυνατότητα να επισκεφθείτε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς μας καθώς και να ανακαλύψετε τους νέους προορισμούς που εισαγάγουμε στο διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο μας.
 “Η επιτυχία της Qatar Airways ασφαλώς σε ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στην προτίμηση που έχουν επιδείξει οι πελάτες μας. Η Παγκόσμια αυτή προσφορά λοιπόν είναι ο τρόπος μας να ευχαριστήσουμε τους αφοσιωμένους πελάτες μας για την συνεχή υποστήριξή τους και επίσης να καλωσορίσουμε τους νέους επιβάτες μας δίνοντας τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν το πολυβραβευμένο προϊόν της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας στον Κόσμο για το 2012 σε απίστευτες τιμές.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Qatar Airways στην Ελλάδα και Κύπρο κ. Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος επεσήμανε “Με μεγάλη μας χαρά προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας την δυνατότητα να επωφεληθούν από αυτήν την παγκόσμια προσφορά και να ταξιδέψουν σε ονειρεμένα μέρη. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην Qatar Airways και να προσφέρουμε τις πολυβραβευμένες πλέον 5αστέρων υπηρεσίες μας.
Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν από 4 Σεπτεμβρίου στις 00.00 (τοπική ώρα για κάθε αγορά) έως τις 6 Σεπτεμβρίου στις 23:59 (τοπική ώρα για κάθε αγορά).  Ενώ η ταξιδιωτική περίοδος έχει οριστεί σε δύο περιόδους από τις 13 Σεπτεμβρίου 2012 και από τις 15 Απριλίου 2013. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.