Αρχική Εκδηλώσεις Creta Maris Green Team Δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος Ευρωπαϊκή Ημέρα...

Creta Maris Green Team Δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

Celestyal Cruises

Με στόχο την ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, η Creta Maris Green Team -ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Κρήτης με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο οργάνωσε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ., ποδηλατοδρομία με τη συμμετοχή πελατών του ξενοδοχείου του, αλλά και εθελοντών που επιθυμούσαν να ενισχύσουν το μήνυμα της ημέρας. Η πρόσκληση ήταν ανοικτή σε όσους επιθυμούσαν να λάβουν μέρος στην συμβολική αυτή ποδηλατοδρομία, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, δεδομένης της μεγάλης συμμετοχής των πελατών και του προσωπικού του ξενοδοχείου.
Αναλυτικά η διαδρομή που θα ακολουθήθηκε συνολικής απόστασης 12 χιλιομέτρων, ήταν η ακόλουθη: Ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort, εθνικός δρόμος έως τη διασταύρωση Καστελλίου, Άνω Χερσόνησος, Πισκοπιανό, Κουτουλουφάρι, Κέντρο Χερσονήσου, Παραλιακός δρόμος, Creta Maris Beach Resort.
Η ποδηλατοδρομία με τίτλο “Go Green” εντάσσεται στο πρόγραμμα περιβαλλοντικών δράσεων του ξενοδοχείου μας και είναι η 6η που διοργανώνεται για αυτή την χρονιά.
Να αναφέρουμε πως το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.