Αρχική Αεροπορικά Νέα Παρέμβαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για τη διατήρηση των πτήσεων της...

Παρέμβαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για τη διατήρηση των πτήσεων της Air Berlin στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Παρέμβαση για τη διατήρηση των πτήσεων της Air Berlin στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου πραγματοποιεί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός καθώς η φημολογούμενη συγχώνευση με άλλη αεροπορική εταιρία έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες.

Η παρέμβαση αυτή έρχεται την κατάλληλη χρονική στιγμή διατυπώνοντας εναλλακτικές, που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η Air Berlin, προκειμένου να μην αποκοπεί η Θεσσαλία από την Κεντρική Ευρώπη, ώστε η αεροπορική εταιρεία να χρησιμοποιήσει και άλλες λύσεις (εναλλακτικά αεροδρόμια π.χ. Βιέννης) για πρόσβαση στη Θεσσαλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κομμάτι του σχεδιασμού της προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει συνδυαστεί με το πτητικό έργο της Air Berlin, με αποτέλεσμα τη συμμετοχή της αιρετής Περιφέρειας σε όλες τις εκθέσεις προβολής της Θεσσαλίας από τα αεροδρόμια κίνησης της Γερμανίας.

Επιπρόσθετα αναφέρεται οτι ο μέσος όρος στις πληρότητες της συγκεκριμένης εταιρείας φέτος ήταν στο 70-75% σε σχέση με το 80-85% της προηγούμενης χρονιάς και παρά τον «πόλεμο» αρνητικής διαφήμισης που δέχθηκε η χώρα μας από συγκεκριμένους προορισμούς.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εξ’ αρχής στηρίζει ουσιαστικά το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και επιθυμεί την ενδυνάμωσή του, με στόχο την περεταίρω αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.