Αρχική Έρευνα Παγκόσμια έρευνα για την επιχειρηματικότητα

Παγκόσμια έρευνα για την επιχειρηματικότητα

Celestyal Cruises

Παγκόσμια έρευνα για την επιχειρηματικότητα

Πρόσκληση συμμετοχής σε Έλληνες επιχειρηματίες να πουν τη γνώμη τους

Για πρώτη φορά, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας διεξάγεται επίσημη έρευνα για τις διεθνείς πολιτικές επιχειρηματικότητας.Στόχος της έρευνας είναι η αξιολόγηση της κατάστασης της επιχειρηματικότητας σε όλο τον κόσμο και η συμβολή στην ενημέρωση του πολιτικού κόσμου, προκειμένου να γίνουν οι κινήσεις που θα οδηγήσουν στη διευκόλυνση και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας παγκοσμίως.

Η έρευνα θα καταγράψει κυρίως τις αντιλήψεις των επιχειρηματιών, ειδικότερα εκείνων που φαίνεται να έχουν προοπτική να εξελιχθούν σε υψηλής ανάπτυξης επιχειρηματίες, για το επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας τους και πιο συγκεκριμένα για το αν θεωρούν ότι η αναπτυξιακή τους πορεία διευκολύνεται  ή εμποδίζεται από αυτό. Οι απαντήσεις στην έρευνα θα δώσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της κάθε χώρας, καθώς αυτές θα υποδεικνύουν τις σημαντικότερες αλλαγές στις δημόσιες πολιτικές που είναι απαραίτητες για την ενθάρρυνση νέων εταιρειών να ξεκινήσουν και να μεγαλώσουν.

Η έρευνα σχεδιάστηκε από το Monitoring Group και τo Ewing Marion Kauffman Foundation, και τα αποτελέσματά της θα λάβουν ευρεία γνωστοποίηση κατά τη διάρκεια της 5ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (14-25 Νοεμβρίου 2012).

Ο  Ε.Σ.Υ.Ν.Ε. Αθηνών ως οικοδεσπότης της Παγκόσμια Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας για την Αττική παροτρύνει θερμά όλους τους Έλληνες επιχειρηματίες να αγκαλιάσουν αυτήν την έρευνα, η οποία δύναται να αναδείξει τις ουσιαστικές ανάγκες των νέων Ελλήνων επιχειρηματιών.

Λάβετε μέρος στην έρευνα!  Κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιλογής σας, ανάλογα με την γλώσσα προτίμησης, και αποκτήστε άμεση πρόσβαση στην έρευνα.
 

·         Ελληνικά

·         Αγγλικά

·         Ισπανικά

·         Γαλλικά

·         Γερμανικά
 

Η έρευνα θα διαρκέσει έως και την 28η Σεπτεμβρίου 2012.


Σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια σας στη διεξαγωγή αυτής της σημαντικής έρευνας. Αν σας ενδιαφέρει να λάβετε ένα αντίγραφο της έκθεσης, όταν δημοσιευθεί, παρακαλούμε να στείλετε ένα αίτημα στα Αγγλικά στο survey@unleashingideas.org
με τα στοιχεία σας (όνομα, χώρα προέλευσης, email επικοινωνίας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.