Αρχική Εκδηλώσεις Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Repo(we)r...

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Repo(we)r Greece

Η Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια της συμμετοχής της στη διεθνή εθελοντική εκστρατεία δημόσιας διπλωματίας “Repo(we)rGreece”, διοργανώνει την Τετάρτη 12/09/2012, στις 19:00 μμ, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, ανοιχτή συζήτηση με τους θεσμικούς, οικονομικούς, επιχειρηματικούς και ακαδημαϊκούς φορείς της Κρήτης.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που θα ανοίξει ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, οι τοπικοί φορείς θα αναζητήσουν από κοινού περαιτέρω τρόπους, ενίσχυσης των δράσεων του Repo(we)rGreece για την αποκατάσταση της αξιοπιστία της χώρας μας στη διεθνή κοινότητα και τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου και των προοπτικών της, με άξονα όχι τις αποτυχίες ή τα συμφέροντα λίγων, αλλά τις ικανότητες, τα ταλέντα και τα επιτεύγματα των πολλών.

Tο Repo(we)rGreece κατά τους τελευταίους οκτώ μήνες, έχει χτίσει ένα ισχυρό διεθνές δίκτυο με περισσότερους από 20.000 υποστηρικτές, συνεργασίες με διεθνή ιδρύματα και πανεπιστήμια ενώ έχει προωθήσει τα μηνύματα της εκστρατείας μέσα από εκδηλώσεις-συζητήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και περισσότερα από 120 δημοσιεύματα σε διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.