Αρχική Ξενοδοχεία Δασκαλαντωνάκης: Ο κ. Σ. Παναγούλης εξακολουθεί να μην θέλει να αναγνωρίσει ...

Δασκαλαντωνάκης: Ο κ. Σ. Παναγούλης εξακολουθεί να μην θέλει να αναγνωρίσει την αλήθεια

Δασκαλαντωνάκης: Ο κ. Σ. Παναγούλης εξακολουθεί να μην θέλει να αναγνωρίσει  την αλήθεια Το γραφείο του κ. Ν. Δασκαλαντωνάκη, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση, την οποία και παραθέτουμε:

Αναφορικά με την ερώτηση που κατατέθηκε στην Βουλή στις 22.08.2012, από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σ. Παναγούλη και τα οποία επανέλαβε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, περί της δήθεν εξωφρενικής οφειλής 500 εκ. ευρώ των επιχειρήσεων που συμμετέχει  ο Ν. Δασκαλαντωνάκης προς το Ελληνικό Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, απαντήσαμε άμεσα  στις 23/8/2012 ότι:

«Ουδεμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα έχουν τα αναφερόμενα σ’ αυτήν.»

Στον επίσημο ιστότοπο της Βουλής των Ελλήνων αναρτήθηκαν οι απαντήσεις των αρμόδιων Υπουργείων, Οικονομικών και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας από τις οποίες επιβεβαιώνεται ότι οι επιχειρήσεις που είναι συνυπεύθυνος ο Ν. Δασκαλαντωνάκης είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερες και εκπληρώνουν εις το ακέραιο τις από το νόμο απορρέουσες σχετικές υποχρεώσεις.

Ο συγκεκριμένος Βουλευτής με νεότερη  δήλωση του (24/9/2012) εξακολουθεί να μην θέλει να αναγνωρίσει  την αλήθεια, η οποία είναι στην διάθεση του κάθε Πολίτη μέσω της ιστοσελίδας της Βουλής των Ελλήνων.

Στο όνομα της προστασίας  της τιμής του ιδίου, των επιχειρήσεων που συμμετέχει, της εργασίας των εργαζομένων μας, επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμου και συνταγματικού δικαιώματός μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.