Αρχική Συνέδρια Αλέξανδρος Αγγελόπουλος: Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ιστορίας μας, έχουμε την...

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος: Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ιστορίας μας, έχουμε την τύχη να έχουμε φίλους και συμμάχους στη Ρωσία

Celestyal Cruises

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ελληνορωσικό Τουριστικό Φόρουμ με τίτλο «Χαρτογραφώντας το Μέλλον», που διοργάνωσε το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο Aldemar Knossos Royal στις 3-4/09/12 στη Κρήτη: σε μία περίοδο καθοριστική για τη διαμόρφωση των τάσεων του εισερχόμενου τουρισμού από τη ρωσική αγορά, για το 2013 και με τη συμμετοχή των σημαντικότερων Ρώσων tour operators που διαχειρίζονται τα δυναμικότερα τμήματα του εισερχόμενου τουρισμού από τη Ρωσία, των στρατηγικότερων τουριστικών θεσμικών οργάνων Ελλάδας και Ρωσίας και συμμετοχές ελλήνων τουριστικών επιχειρηματιών από τις περιοχές του Ιονίου, της Κρήτης των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων, της Αθήνας και της Βόρειας Ελλάδας.  
 
Θέματα συζήτησης ήταν η έκδοση Visa – τροχοπέδη στη προσέλκυση περισσότερων τουριστών, λύσεις και προτάσεις για την επίλυση της. Αερομεταφορές, υποδομές και ανάπτυξη των αεροδρομίων της χώρας. Μάρκετινγκ και Πωλήσεις στη Ρωσία – στοιχεία για τον Ρώσο επισκέπτη και την προσέγγιση του. Το φόρουμ έκλεισε τη δεύτερη ημέρα με τις συναντήσεις Β2Β μεταξύ ελλήνων ξενοδόχων και Τour Operators της Ρωσίας, καθώς και αερομεταφορείς.
 
Ο Όμιλος Aldemar, πρωτοπόρος στο άνοιγμα της Ρωσικής αγοράς, είχε την τιμή να συμβάλει στη σύλληψη, τη διοργάνωση και την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, με στόχο την εδραίωση της Ελλάδας στο ρωσικό ταξιδιωτικό κοινό, ως αναγνωρισμένου και προσβάσιμου τουριστικού προορισμού.  Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Αντιπρόεδρος του Ομίλου και μέλος του ΔΣ του Ελληνορωσσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου επισημαίνει:
 
«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ιστορίας μας, έχουμε την τύχη να έχουμε φίλους και συμμάχους στη Ρωσία ενώ, ταυτοχρόνως, εμείς, ο επιχειρηματικός κόσμος,  εργαζόμαστε σκληρά και συλλογικά, (στερούμενοι φεύ –σε στιγμές σημαντικές- της στήριξης των αρμόδιων κρατικών φορέων),  ώστε να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις μιας πολλά υποσχόμενης για τη χώρα μας, επαγγελματικής συνεργασίας.
 
Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο με  τη συμμετοχή των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, ηχηρά και ουσιαστικά, στηρίζει τις προσπάθειες των Ρώσων tour Operators να αναδείξουν τις ομορφιές της χώρας μας.  Από την τιμητική θέση του χρυσού χορηγού τους ευχαριστώ για τη συλλογικότητα και τη δυναμική που επέδειξαν σε αυτό το πολύ σημαντικό διήμερο.  Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στους έτερους χρυσούς χορηγούς την Aegean Airlines και τη BlueBird Airways, που θα κληθούν να σηκώσουν μαζί με τους υπόλοιπους επιχειρηματίες του τουρισμού ένα μεγάλο φορτίο στην προσπάθεια καθιέρωσης της Ελλάδα,  ως βασικού τουριστικού προορισμού, στη Ρωσία.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.