Αρχική Κύπρος Ο κ. Μάριος Χαννίδης, είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού...

Ο κ. Μάριος Χαννίδης, είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού ανέλαβε από τις 27/6/12, ο Μάριος Χαννίδης, μετά την επικύρωση του διορισμού του από το Υπουργικό Συμβούλιο. «Θα πρέπει να προάγουμε την ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος και να φροντίζουμε για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας» ανέφερε ο νέος Γενικός Διευθυντής του ΚΟΤ σε δήλωσή του αμέσως μετά την επικύρωση του διορισμού του.
Ο Μάριος Χαννίδης είναι 36 ετών. Γεννήθηκε στη Λευκωσία και σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Hull του Ηνωμένου Βασιλείου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, έκανε την πρακτική του εξάσκηση στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.
Τα τελευταία 11 χρόνια ήταν Γενικός Διευθυντής του Καρδιολογικού Ιδρύματος Κύπρου, εκπροσωπώντας το Καρδιολογικό Ίδρυμα, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Καρδιάς, καθώς και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Καρδιολογικών Ιδρυμάτων.
Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος Διοικητικών Συμβουλίων διαφόρων Οργανισμών στην Κύπρο και το εξωτερικό, μεταξύ άλλων στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, στην Τράπεζα USB, καθώς επίσης και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λατσιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.