Αρχική Έκτακτα Γεγονότα Ταξιδιωτική οδηγία για το Λίβανο εξέδωσαν πολλές χώρες

Ταξιδιωτική οδηγία για το Λίβανο εξέδωσαν πολλές χώρες

Ταξιδιωτική οδηγία για το Λίβανο έχουν εκδώσει πολλές χώρες μετά από απαγωγή Τούρκου επιχειρηματία.
Μεταξύ των χωρών που εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία είναι η Βρετανία, η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες του Κόλπου εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία προειδοποιώντας τους πολίτες τους να φύγουν από τον Λίβανο, και η Κύπρος.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου, στην οδηγία που εξέδωσε στις 22, Αυγούστου, αναφέρει συγκεκριμένα

Ταξιδιωτική Οδηγία – Λίβανος – 22/08/2012

Η πιο κάτω ταξιδιωτική οδηγία απευθύνεται προς τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας που διαμένουν μόνιμα, ταξιδεύουν ή προτίθενται να ταξιδεύσουν στο Λίβανο.

Λόγω των συνθηκών αστάθειας που επικρατούν, οι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας συμβουλεύονται όπως αποφεύγουν να ταξιδεύουν σε συγκεκριμένες περιοχές στο Λίβανο. Οι πολίτες παρακαλούνται επίσης όπως παρακολουθούν σε τακτά διαστήματα την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών καθώς επίσης και τη σελίδα του Facebook του Τμήματος Διαχείρισης Κρίσεων η οποία παραπέμπει στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι Κύπριοι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον Λειτουργό Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, στο τηλέφωνο +357 99660129 ή με το Τμήμα Διαχείρισης Κρίσεων στο τηλέφωνο +357 22801000 ή την Πρεσβεία της Δημοκρατίας στη Βηρυτό:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.