Αρχική Μουσεία Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, θα εγαινιάσει σήμερα, το μουσείο εναλίων αρχαιοτήτων...

Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, θα εγαινιάσει σήμερα, το μουσείο εναλίων αρχαιοτήτων στην Πύλο

Celestyal Cruises

«Βυθισμένα Ταξίδια, Ανθρώπινες Εξερευνήσεις: Ίχνη σημαίνοντα στις θάλασσες της Πελοποννήσου» τιτλοφορείται η Περιοδική Έκθεση της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, η οποία θα φιλοξενείται στο κτήριο Πασά στο Φρούριο της Πύλου και θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες της σήμερα, Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 18:30.
Την ίδια ημέρα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση της Επανέκθεσης της Συλλογής του Γάλλου Φιλέλληνα Rene Puaux στην Οικία Τσικλητήρα στις 20:00.
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Αντώνης Σαμαράς, παρουσία της πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού θα τελέσει τα εγκαίνια των εκθέσεων.
Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος σε στενή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγκεκριμένα με την Προϊσταμένη της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, κ. Αγγελική Σίμωσι κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα δυο μεγάλα αυτά έργα για την ανάδειξη και την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.
Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου θα μπορούν να επισκεφτούν τις εκθέσεις από την ήμερα των εγκαινίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.